lösev

BORSA YÖNETİMİNDEN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

Genel (BH) - BLOK HABER | 10.03.2021 - 09:24, Güncelleme: 10.03.2021 - 09:24 4213+ kez okundu.
 

BORSA YÖNETİMİNDEN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

BORSA YÖNETİMİNDEN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

BORSA YÖNETİMİNDEN  MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya  ve Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu , Miraç Kandilini kutladılar. KAYA’NIN MESAJI Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya "Miraç Kandili" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandilinin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizleri karanlıktan, ahlaki erdemlerin ışığına sevk eden bu kutlu gecenin ve gecelerimizin anlamını kavramaya çalışmalı, bizleri mutlu bir ahiret hayatına götürecek prensipleri hatırlayarak, insani ve dini vazifelerimizi yerine getirmeye özen göstermeliyiz.   Bu müstesna gecede gönül dünyamızı kirleten kötü duygulardan arınmayı, sağlıklı, mutlu, birlik ve beraberliğimizin devamı ve bütün insanlığın huzur bulmasını temenni ediyor tüm İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum. " EKİNCİOĞLU’NUN MESAJI Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı .Mesajında şu ifadelere yer veren Ekincioğlu;   "İslam alemi için önem arz eden Miraç Gecesi’nin özünde her türlü kötülükten arınma, fedakarlık, paylaşma ve tertemiz mertebeye erişmek vardır. Bu müstesna zamanın iyi değerlendirilerek sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine gayret göstermeliyiz.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasın temenni ediyorum. "
BORSA YÖNETİMİNDEN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

BORSA YÖNETİMİNDEN  MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya  ve Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu , Miraç Kandilini kutladılar.

KAYA’NIN MESAJI

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya "Miraç Kandili" dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

 “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandilinin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bizleri karanlıktan, ahlaki erdemlerin ışığına sevk eden bu kutlu gecenin ve gecelerimizin anlamını kavramaya çalışmalı, bizleri mutlu bir ahiret hayatına götürecek prensipleri hatırlayarak, insani ve dini vazifelerimizi yerine getirmeye özen göstermeliyiz.  

Bu müstesna gecede gönül dünyamızı kirleten kötü duygulardan arınmayı, sağlıklı, mutlu, birlik ve beraberliğimizin devamı ve bütün insanlığın huzur bulmasını temenni ediyor tüm İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum. "

EKİNCİOĞLU’NUN MESAJI

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı .Mesajında şu ifadelere yer veren Ekincioğlu;

  "İslam alemi için önem arz eden Miraç Gecesi’nin özünde her türlü kötülükten arınma, fedakarlık, paylaşma ve tertemiz mertebeye erişmek vardır. Bu müstesna zamanın iyi değerlendirilerek sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine gayret göstermeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasın temenni ediyorum. "

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.