lösev

TSO KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ ÜZERİNE SEMİNER DÜZENLEDİ

Etkinlik (BH) - BLOK HABER | 11.03.2021 - 08:46, Güncelleme: 11.03.2021 - 08:46 10337+ kez okundu.
 

TSO KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ ÜZERİNE SEMİNER DÜZENLEDİ

TSO KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ ÜZERİNE SEMİNER DÜZENLEDİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla KOSGEB işbirliğiyle ‘’Kadın Girişimciliği’’  üzerine zoom üzerinden seminer düzenledi. İnteraktif şekilde yapılan seminerde başarı hikâyelerine de yer verildi.   Tarsus TSO ve KOSGEB, 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği kapsamında güzel bir işbirliğine daha imza attı. Girişimci veya girişimciliğe yönelmek isteyen kadınların izlediği seminerde KOSGEB Uzmanı Zehra Göçer tarafından kapsamlı sunum yapıldı. Geleneksel Girişimci Programı, İleri Girişimci Programı, KOBİ Finansman Destek Programı ve Yeni Girişimci Programını detaylı olarak anlatan Göçer, sunulan destekleri kapsamlı olarak aktarırken kadınların girişimcilikten beklentileri üzerine de değindi.    Etkinliğin bir diğer konuşmacısı da Mersin Üniversitesi Girişim Limanı Müdürü ve TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Duygu Hıdıroğlu oldu. Dr. Hıdıroğlu ise ‘’Sosyal Girişimcilik’’ üzerine katılımcılara bilgi aktardı. Konuşmacıların ardından soru-cevap bölümüyle devam eden seminerde ayrıca daha öncesinde girişimcilik desteği alarak iş kuran ve ihracata başlayan kadın üyelerin başarı hikâyesi dinlenerek görüşlerine yer verildi.
TSO KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ ÜZERİNE SEMİNER DÜZENLEDİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla KOSGEB işbirliğiyle ‘’Kadın Girişimciliği’’  üzerine zoom üzerinden seminer düzenledi. İnteraktif şekilde yapılan seminerde başarı hikâyelerine de yer verildi.
 
Tarsus TSO ve KOSGEB, 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği kapsamında güzel bir işbirliğine daha imza attı. Girişimci veya girişimciliğe yönelmek isteyen kadınların izlediği seminerde KOSGEB Uzmanı Zehra Göçer tarafından kapsamlı sunum yapıldı. Geleneksel Girişimci Programı, İleri Girişimci Programı, KOBİ Finansman Destek Programı ve Yeni Girişimci Programını detaylı olarak anlatan Göçer, sunulan destekleri kapsamlı olarak aktarırken kadınların girişimcilikten beklentileri üzerine de değindi.
  
Etkinliğin bir diğer konuşmacısı da Mersin Üniversitesi Girişim Limanı Müdürü ve TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Duygu Hıdıroğlu oldu. Dr. Hıdıroğlu ise ‘’Sosyal Girişimcilik’’ üzerine katılımcılara bilgi aktardı.

Konuşmacıların ardından soru-cevap bölümüyle devam eden seminerde ayrıca daha öncesinde girişimcilik desteği alarak iş kuran ve ihracata başlayan kadın üyelerin başarı hikâyesi dinlenerek görüşlerine yer verildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.