lösev

Bulduğu 500 doları 3 ay sonra sahibine ulaştırdı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 11.03.2021 - 16:18, Güncelleme: 11.03.2021 - 16:18 4467+ kez okundu.
 

Bulduğu 500 doları 3 ay sonra sahibine ulaştırdı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde duyarlı bir vatandaş yerde bulduğu parayı sahibine ulaştırdı.Ankara-Samsun Caddesi Terminal kavşağı yolu üzerindeki bir işyerinde çalışan Salih Aktepeli, yerde bulduğu 500 doları Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.Sungurlu’da insanlık ölmemiş dedirten olayda Salih Aktepeli isimli vatandaş, “Terminal kavşağı üzerinde bir iş yerinde bulduğum paranın sahibine ulaşamadığım için bulduğum parayı Zabıta Müdürlüğüne giderek teslim ettim. Parayı bulduğum iş yerinede iletişim numaralı bıraktım. Paranın sahibi gelirse benimle iletişime geçmelerini istedim. Aradan geçen 3 ay gibi süre sonra paranın sahibi olan Muharrem Öztürk bana ulaştı. Parasının Zabıta Müdürlüğünde olduğunu belirterek, Muharrem Öztürk’ün parasını Zabıta Müdürlüğünden teslim ettik." dedi.
Çorum’un Sungurlu ilçesinde duyarlı bir vatandaş yerde bulduğu parayı sahibine ulaştırdı.
Ankara-Samsun Caddesi Terminal kavşağı yolu üzerindeki bir işyerinde çalışan Salih Aktepeli, yerde bulduğu 500 doları Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.
Sungurlu’da insanlık ölmemiş dedirten olayda Salih Aktepeli isimli vatandaş, “Terminal kavşağı üzerinde bir iş yerinde bulduğum paranın sahibine ulaşamadığım için bulduğum parayı Zabıta Müdürlüğüne giderek teslim ettim. Parayı bulduğum iş yerinede iletişim numaralı bıraktım. Paranın sahibi gelirse benimle iletişime geçmelerini istedim. Aradan geçen 3 ay gibi süre sonra paranın sahibi olan Muharrem Öztürk bana ulaştı. Parasının Zabıta Müdürlüğünde olduğunu belirterek, Muharrem Öztürk’ün parasını Zabıta Müdürlüğünden teslim ettik." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.