lösev

Defne Samyeli şiddetin karşısında olduğunu söyledi

Magazin (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 11:44, Güncelleme: 12.03.2021 - 11:47 5325+ kez okundu.
 

Defne Samyeli şiddetin karşısında olduğunu söyledi

Defne Samyeli sadece kadına değil her canlıya şiddetin karşısında olduğunu söyledi

Defne Samyeli, sadece kadına değil, her canlıya şiddetin karşısında olduğunu söyledi. Bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, kadına karşı şiddetin zihinsel devrim ve eğitimle önleneceğini düşünüyor. Sadece kadına değil, her canlıya şiddetin karşısında olduğunu söyleyen Defne Samyeli, şiddete uğradığını ancak fiziksel olarak şiddete maruz kalmadığını söyleyip, sözlerine şöyle devam etti; "HERKESE ŞİDDET VAR" "Sadece kadına değil, canlıya, erkeğe, herkese karşı psikolojik sosyal, ekonomik, fiziksel şiddetin tümden değiştirilmesi için bu zihniyet devrimi içerisinde nasıl yetiştirildiğimiz ve eğitimin rolünün çok büyük olduğuna inanıyorum. "KADINLAR KORUNMUYOR" Bunun için pek çok laf söyleniyor ama kalıcı adımların atılması çok zor. Kadınlar korunmuyor ki ceza caydırıcı olsa ne önemi var? Kadınlar gidip şikayet ediyorlar 'Bu adam beni öldürecek bakın' diye ve sonra kadınlar öldürülüyor. Mantalite devrimine ihtiyaç var diyorum. Ben de mutlaka şiddete uğramışımdır, uğramayan kadın yoktur ama fiziksel şiddete uğramadım."  
Defne Samyeli sadece kadına değil her canlıya şiddetin karşısında olduğunu söyledi


Defne Samyeli, sadece kadına değil, her canlıya şiddetin karşısında olduğunu söyledi.

Bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, kadına karşı şiddetin zihinsel devrim ve eğitimle önleneceğini düşünüyor.

Sadece kadına değil, her canlıya şiddetin karşısında olduğunu söyleyen Defne Samyeli, şiddete uğradığını ancak fiziksel olarak şiddete maruz kalmadığını söyleyip, sözlerine şöyle devam etti;

"HERKESE ŞİDDET VAR"

"Sadece kadına değil, canlıya, erkeğe, herkese karşı psikolojik sosyal, ekonomik, fiziksel şiddetin tümden değiştirilmesi için bu zihniyet devrimi içerisinde nasıl yetiştirildiğimiz ve eğitimin rolünün çok büyük olduğuna inanıyorum.

"KADINLAR KORUNMUYOR"

Bunun için pek çok laf söyleniyor ama kalıcı adımların atılması çok zor. Kadınlar korunmuyor ki ceza caydırıcı olsa ne önemi var? Kadınlar gidip şikayet ediyorlar 'Bu adam beni öldürecek bakın' diye ve sonra kadınlar öldürülüyor. Mantalite devrimine ihtiyaç var diyorum. Ben de mutlaka şiddete uğramışımdır, uğramayan kadın yoktur ama fiziksel şiddete uğramadım."

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.