lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.03.2021 - 11:10, Güncelleme: 18.03.2021 - 11:10 4311+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

GSK SPORCULARI TAEKWONDO TURNUVASI’NDA 2. VE 3. OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK’da ter döken taekwondo sporcuları, 8. Uluslararası Turkish Open G1 Taekwondo Turnuvası’nı başarıyla tamamladı. 46 ülkeden 1590 sporcunun katıldığı turnuvada, 48 kilogramda Abdurrahman Çakmakçı üçüncülük, 33 kilogramda Onur Kaan Sarıbudak ise ikincilik elde etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Büyükşehir sporcuları, Uluslararası Taekwondo Turnuvası’ndan ikincilik ve üçüncülük dereceleri ile ayrıldı. Uluslararası Turkish Open G1 Taekwondo Turnuvası, 46 ülkeden 1590 sporcunun katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Fuatcan Aldemir ve Ercan Aldemir’in antrenörlüğünde ter döken Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK sporcularından 48 kilogramda Abdurrahman Çakmakçı üçüncülük, 33 kilogramda Onur Kaan Sarıbudak ise ikincilik elde etti. Ali Enes Kanar ile Yiğit Özcan ise ilk 8’e girerek turnuvayı başarı ile tamamladı.
GSK SPORCULARI TAEKWONDO TURNUVASI’NDA 2. VE 3. OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK’da ter döken taekwondo sporcuları, 8. Uluslararası Turkish Open G1 Taekwondo Turnuvası’nı başarıyla tamamladı. 46 ülkeden 1590 sporcunun katıldığı turnuvada, 48 kilogramda Abdurrahman Çakmakçı üçüncülük, 33 kilogramda Onur Kaan Sarıbudak ise ikincilik elde etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Büyükşehir sporcuları, Uluslararası Taekwondo Turnuvası’ndan ikincilik ve üçüncülük dereceleri ile ayrıldı.

Uluslararası Turkish Open G1 Taekwondo Turnuvası, 46 ülkeden 1590 sporcunun katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Fuatcan Aldemir ve Ercan Aldemir’in antrenörlüğünde ter döken Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK sporcularından 48 kilogramda Abdurrahman Çakmakçı üçüncülük, 33 kilogramda Onur Kaan Sarıbudak ise ikincilik elde etti. Ali Enes Kanar ile Yiğit Özcan ise ilk 8’e girerek turnuvayı başarı ile tamamladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.