lösev

DEV KOMPLEKSİN ZEMİNİ YENİLENİYOR

Trafik (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.03.2021 - 11:20, Güncelleme: 18.03.2021 - 11:26 6460+ kez okundu.
 

DEV KOMPLEKSİN ZEMİNİ YENİLENİYOR

100 BİN METREKARELİK ALANA 27 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus Hal Kompleksi’nde yürütülen asfalta hazırlık çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başladı. Ekipler, yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda 27 bin ton asfalt serimi yapmayı planlıyor. MESKİ ekipleri de bölgede yağmur suyu tahliye sisteminin revizesini gerçekleştiriyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Hal Kompleksi içerisinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler, çalışma kapsamında kısa süre önce freze ile yıpranan asfaltın kaldırılması çalışmalarını yürütmüştü. Her gün yüzlerce ağır tonajlı aracın giriş-çıkış yaptığı Tarsus Hal Kompleksi’nde zemin güçlendirme çalışması da uygulanıyor. Ekipler, yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda 27 bin ton asfalt serimi yapmayı planlıyor. Çok sayıda dükkanın bulunduğu alan yenileniyor Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan çalışmalarda, yıpranan zeminin sökülmesinin ardından sıcak asfalt serimi başladı. Ekiplerin titizlikle ve seri şekilde yürüttüğü çalışmalar kapsamında esnafın iş ve işlemlerinin kesintiye uğramaması için çalışmalar bölüm bölüm yerine getiriliyor. Büyükşehir, 150 komisyoncu dükkanının yanı sıra ülkenin dört bir tarafına sebze ve meyve sevkiyatının yapıldığı Hal Kompleksi ardiyeler bölümündeki 106 dükkanın bulunduğu alanda da asfalt yenileme çalışması yapacak. MESKİ ekipleri ise Hal Kompleksi’nde yağmur suyu tahliyesinde bundan sonraki süreçte sorun yaşanmaması adına revize çalışması gerçekleştiriyor.
100 BİN METREKARELİK ALANA 27 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus Hal Kompleksi’nde yürütülen asfalta hazırlık çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başladı. Ekipler, yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda 27 bin ton asfalt serimi yapmayı planlıyor.  MESKİ ekipleri de bölgede yağmur suyu tahliye sisteminin revizesini gerçekleştiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Hal Kompleksi içerisinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler, çalışma kapsamında kısa süre önce freze ile yıpranan asfaltın kaldırılması çalışmalarını yürütmüştü. Her gün yüzlerce ağır tonajlı aracın giriş-çıkış yaptığı Tarsus Hal Kompleksi’nde zemin güçlendirme çalışması da uygulanıyor. Ekipler, yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda 27 bin ton asfalt serimi yapmayı planlıyor.

Çok sayıda dükkanın bulunduğu alan yenileniyor

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan çalışmalarda, yıpranan zeminin sökülmesinin ardından sıcak asfalt serimi başladı. Ekiplerin titizlikle ve seri şekilde yürüttüğü çalışmalar kapsamında esnafın iş ve işlemlerinin kesintiye uğramaması için çalışmalar bölüm bölüm yerine getiriliyor. Büyükşehir, 150 komisyoncu dükkanının yanı sıra ülkenin dört bir tarafına sebze ve meyve sevkiyatının yapıldığı Hal Kompleksi ardiyeler bölümündeki 106 dükkanın bulunduğu alanda da asfalt yenileme çalışması yapacak.

MESKİ ekipleri ise Hal Kompleksi’nde yağmur suyu tahliyesinde bundan sonraki süreçte sorun yaşanmaması adına revize çalışması gerçekleştiriyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.