lösev

TALEP ÜZERİNE YENİ NOKTALARA DA SEFERLER KONULDU

Yaşam (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.03.2021 - 11:41, Güncelleme: 18.03.2021 - 11:41 3613+ kez okundu.
 

TALEP ÜZERİNE YENİ NOKTALARA DA SEFERLER KONULDU

BÜYÜKŞEHİR TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI TARSUS TA 114 MAHALLEYE SEFER DÜZENLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Toplu Taşıma Grup Amirliği’ne bağlı araçlar, Tarsus’ta merkez ve bağlı olmak üzere toplam 114 mahalleye sefer düzenliyor. Büyükşehir araçları, vatandaşlardan gelen talepler üzerine yeni noktalara da seferler yapmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Grup Amirliği bünyesinde bulunan toplu taşıma araçları kent merkezinde 42 mahalleye sefer düzenlerken, 77 bağlı mahalleye de sefer düzenliyor. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Yeşiltepe, Bahşiş ve Kulak mahallelerine de seferler gerçekleştirilmeye başlandı. Normalleşme adımlarının atılması ve okullarında eğitim ve öğretime başlamasından dolayı Büyükşehir toplu taşıma araçlarının sefer saatlerinde de düzenleme yapıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında HES kodu kontrolü yapılan araçlar, düzenli şekilde dezenfekte ediliyor. Büyükşehir Toplu Taşıma araçları Tarsus’ta, Kırklarsırtı-Boya, Anıt-Ülküköy-SSK, Ferahim Şalvuz (Yaramış)-Ülküköy, Mithatpaşa-Bolatlı-SSK, Üniversite-Konak-Şelale, Barbaros-Mithatpaşa, Kırklarsırtı-Çağlayan, Üniversite-Konak-SSK, Kırklarsırtı-Konak-SSK, Üniversite-Konak-Yarbay Şemsettin-Boya, Üniversite-Konak-Çağlayan, Konak-Takbaş-SSK, Çakırlı-Sucular-Ulaş-Otogar, Tarsus-Gülek, Akdeniz-Baraj-Ferahim Şalvuz, Otogar-Çağbaşı, Tarsus-Çamlıyayla, Tarsus-Bahşiş-Kulak, Tarsus-Atalar, Aliefendioğlu-Aliağa-Otogar, Tarsus-Halitağa-Akarsu-Ağzıdelik-Egemen-Baharlı, Tarsus-Sucular-İbrişim-Karadirlik, Tarsus-Kızılçukur-Hacıhamzalı, Yeşiltepe-Yeşilkuyu, Otogar-Eshab-ı Kehf, Otogar-Boztepe, Tarsus-Çevreli-Sıraköy, Tarsus-Günyurdu-Atgirmez-Yenice, Tarsus Otogar-Tepetaşpınarı-Sarıveli-Kirlik-Çiriştepe- Kaklıktaşı-Taşçılı-Cinköy hatlarında gün içerisinde seferler düzenliyor.
BÜYÜKŞEHİR TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI TARSUS TA 114 MAHALLEYE SEFER DÜZENLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Toplu Taşıma Grup Amirliği’ne bağlı araçlar, Tarsus’ta merkez ve bağlı olmak üzere toplam 114 mahalleye sefer düzenliyor. Büyükşehir araçları, vatandaşlardan gelen talepler üzerine yeni noktalara da seferler yapmaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Grup Amirliği bünyesinde bulunan toplu taşıma araçları kent merkezinde 42 mahalleye sefer düzenlerken, 77 bağlı mahalleye de sefer düzenliyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Yeşiltepe, Bahşiş ve Kulak mahallelerine de seferler gerçekleştirilmeye başlandı.

Normalleşme adımlarının atılması ve okullarında eğitim ve öğretime başlamasından dolayı Büyükşehir toplu taşıma araçlarının sefer saatlerinde de düzenleme yapıldı.

Pandemi tedbirleri kapsamında HES kodu kontrolü yapılan araçlar, düzenli şekilde dezenfekte ediliyor.

Büyükşehir Toplu Taşıma araçları Tarsus’ta,

Kırklarsırtı-Boya,

Anıt-Ülküköy-SSK,

Ferahim Şalvuz (Yaramış)-Ülküköy,

Mithatpaşa-Bolatlı-SSK,

Üniversite-Konak-Şelale,

Barbaros-Mithatpaşa,

Kırklarsırtı-Çağlayan,

Üniversite-Konak-SSK,

Kırklarsırtı-Konak-SSK,

Üniversite-Konak-Yarbay Şemsettin-Boya,

Üniversite-Konak-Çağlayan,

Konak-Takbaş-SSK,

Çakırlı-Sucular-Ulaş-Otogar,

Tarsus-Gülek,

Akdeniz-Baraj-Ferahim Şalvuz,

Otogar-Çağbaşı,

Tarsus-Çamlıyayla,

Tarsus-Bahşiş-Kulak,

Tarsus-Atalar,

Aliefendioğlu-Aliağa-Otogar,

Tarsus-Halitağa-Akarsu-Ağzıdelik-Egemen-Baharlı,

Tarsus-Sucular-İbrişim-Karadirlik,

Tarsus-Kızılçukur-Hacıhamzalı,

Yeşiltepe-Yeşilkuyu,

Otogar-Eshab-ı Kehf,

Otogar-Boztepe,

Tarsus-Çevreli-Sıraköy,

Tarsus-Günyurdu-Atgirmez-Yenice,

Tarsus Otogar-Tepetaşpınarı-Sarıveli-Kirlik-Çiriştepe- Kaklıktaşı-Taşçılı-Cinköy hatlarında gün içerisinde seferler düzenliyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.