lösev

TARSUS İDMANYURDU BUGÜN BAYBURT ÖZEL İDARE İLE OYNUYOR

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.03.2021 - 14:30, Güncelleme: 18.03.2021 - 14:30 4204+ kez okundu.
 

TARSUS İDMANYURDU BUGÜN BAYBURT ÖZEL İDARE İLE OYNUYOR

TARSUS İDMANYURDU BUGÜN BAYBURT ÖZEL İDARE İLE OYNUYOR

TFF 2. lig kırmızı grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu, bugün Bayburt Özel İdare ile oynuyor. Geçen hafta deplasmanda Elazığspor ile 2-2 berabere kalan sarı lacivertliler, bu kez sahasında Bayburt Özel İdaresporu konuk ediyor.  Tarsus Şehir stadında oynanacak olan mücadele saat 14.00’de başlayacak. Bu maç öncesi Tarsus İdmanyurdu’nun 39 puanı bulunuyor. Sarı lacivertliler bu maçtan sonra 24 Mart tarihinde deplasmanda Antalya Serik Belediyesporla karşılaşacak. Mart ayındaki son maçımız iç sahada Karabüksporla oynanacak. Ligin son maçı 8 Mayıs'ta oynanacak.
TARSUS İDMANYURDU BUGÜN BAYBURT ÖZEL İDARE İLE OYNUYOR

TFF 2. lig kırmızı grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu, bugün Bayburt Özel İdare ile oynuyor. Geçen hafta deplasmanda Elazığspor ile 2-2 berabere kalan sarı lacivertliler, bu kez sahasında Bayburt Özel İdaresporu konuk ediyor.  Tarsus Şehir stadında oynanacak olan mücadele saat 14.00’de başlayacak. Bu maç öncesi Tarsus İdmanyurdu’nun 39 puanı bulunuyor.

Sarı lacivertliler bu maçtan sonra 24 Mart tarihinde deplasmanda Antalya Serik Belediyesporla karşılaşacak. Mart ayındaki son maçımız iç sahada Karabüksporla oynanacak. Ligin son maçı 8 Mayıs'ta oynanacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.