lösev

BAŞKAN YILMAZ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLUNU AĞIRLADI

Toroslar (BH) - BLOK HABER | 20.03.2021 - 08:56, Güncelleme: 20.03.2021 - 08:56 4391+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLUNU AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLUNU AĞIRLADI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Toroslar Belediyesi'ni ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu'nu makamında ağırlayan Başkan Yılmaz, ziyaretten onur duyduğunu dile getirdi.   Ziyaret sırasında, göreve geldikleri günden bugüne kadar hayata geçirdikleri ve devam eden projeleri ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'na bilgi veren Başkan Yılmaz, ayrıca ilçenin ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, ulaşım ve alt yapı alanındaki çalışmaları anlattı.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Başkan Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Toroslar Belediyesi'ni ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yılmaz; "Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Mersinimize gelerek kentimizi geleceğe taşıyacak yatırımları değerlendirdiler. Toroslar Belediyemizi de ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Toroslarımız, hayata geçirdiğimiz yatırımlarla her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Sayın Bakanımıza da belediyemizi ziyaretinde ilçemizde yaptığımız çalışmalarımızı ve devam eden projelerimizi anlattık. Nazik ziyaretinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz" dedi.  
BAŞKAN YILMAZ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLUNU AĞIRLADI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Toroslar Belediyesi'ni ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu'nu makamında ağırlayan Başkan Yılmaz, ziyaretten onur duyduğunu dile getirdi.

 

Ziyaret sırasında, göreve geldikleri günden bugüne kadar hayata geçirdikleri ve devam eden projeleri ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'na bilgi veren Başkan Yılmaz, ayrıca ilçenin ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, ulaşım ve alt yapı alanındaki çalışmaları anlattı.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Başkan Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Toroslar Belediyesi'ni ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yılmaz;

"Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Mersinimize gelerek kentimizi geleceğe taşıyacak yatırımları değerlendirdiler. Toroslar Belediyemizi de ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Toroslarımız, hayata geçirdiğimiz yatırımlarla her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Sayın Bakanımıza da belediyemizi ziyaretinde ilçemizde yaptığımız çalışmalarımızı ve devam eden projelerimizi anlattık. Nazik ziyaretinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz"

dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.