lösev

Çukurovanın Sultanları son sette kazandı

Spor (BH) - BLOK HABER | 22.03.2021 - 09:08, Güncelleme: 22.03.2021 - 09:08 4179+ kez okundu.
 

Çukurovanın Sultanları son sette kazandı

Çukurovanın Sultanları son sette kazandı

Çukurova’nın Sultanları son sette kazandı Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligindeki zorlu maçta Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Gaziantep Adam Voleybol takımını 3-2 mağlup ederek play off ümidini son maçlara taşıdı. Adana ASKİ Atatürk Spor Salonunda oynanan maçın ilk setinde iyi bir ortaya koyan Çukurova’nın Sultanları rakibine 25-19 üstünlük sağlayarak 1-0 öne geçti. Çukurova’nın Sultanları iyi oyununu ikinci sette de sürdürdü ve 25-20’lik skorla setlerde durumu 2-0 yaptı. Çukurova’nın Sultanları ilk iki setteki başarılı oyununu üçüncü sette devam ettiremedi. Konuk Adam Voleybol bu seti 25-21 alarak setlerde durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette de tutuk bir oyun sergileyen Çukurova Belediyesi SK, bir türlü rakibini yakalayamadığı rakibine karşı seti 25-17 kaybedince setlerde durum 2-2 oldu. Son set büyük bir çekişme içinde geçti. Baştan sona iki takımın da bir birine bariz üstünlük kuramadığı maçın son setinde daha az hata yapan Çukurova’nın Sultanları rakibine 16-14 üstünlük kurdu ve zorlu maçı 3-2 kazandı.
Çukurovanın Sultanları son sette kazandı

Çukurova’nın Sultanları son sette kazandı
Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligindeki zorlu maçta Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Gaziantep Adam Voleybol takımını 3-2 mağlup ederek play off ümidini son maçlara taşıdı.
Adana ASKİ Atatürk Spor Salonunda oynanan maçın ilk setinde iyi bir ortaya koyan Çukurova’nın Sultanları rakibine 25-19 üstünlük sağlayarak 1-0 öne geçti. Çukurova’nın Sultanları iyi oyununu ikinci sette de sürdürdü ve 25-20’lik skorla setlerde durumu 2-0 yaptı.
Çukurova’nın Sultanları ilk iki setteki başarılı oyununu üçüncü sette devam ettiremedi. Konuk Adam Voleybol bu seti 25-21 alarak setlerde durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette de tutuk bir oyun sergileyen Çukurova Belediyesi SK, bir türlü rakibini yakalayamadığı rakibine karşı seti 25-17 kaybedince setlerde durum 2-2 oldu.
Son set büyük bir çekişme içinde geçti. Baştan sona iki takımın da bir birine bariz üstünlük kuramadığı maçın son setinde daha az hata yapan Çukurova’nın Sultanları rakibine 16-14 üstünlük kurdu ve zorlu maçı 3-2 kazandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.