lösev

BASIN DER BAŞKANI HAKAN TEMUR YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 26.03.2021 - 09:18, Güncelleme: 26.03.2021 - 09:18 3888+ kez okundu.
 

BASIN DER BAŞKANI HAKAN TEMUR YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

BASIN DER BAŞKANI HAKAN TEMUR YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

 Kısa adı BASIN-DER olan Basın Mensupları Derneği 4. Olağan kongresini yaptı. Yapılan Kongrede mevcut başkan Hakan Temur güven tazeledi. Basın-Der üyelerinin teveccühü ile yeniden  başkan seçilen Hakan Temur şahsına gösterilen teveccühten dolayı çalışma  arkadaşlarına teşekkür ederek,  bu güvene layık olmak için  daha  çok çalışacağını söyledi. Başkan Hakan TEMUR ; koronavirüs pandemisi  nedeniyle  tüm meslek gruplarında olduğu gibi  salgının basın sektörünü de olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek,  birlik beraberlik ve dayanışma ile   bu zor günlerinde atlatacağız inşallah dedi.
BASIN DER BAŞKANI HAKAN TEMUR YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

 Kısa adı BASIN-DER olan Basın Mensupları Derneği 4. Olağan kongresini yaptı. Yapılan Kongrede mevcut başkan Hakan Temur güven tazeledi.
Basın-Der üyelerinin teveccühü ile yeniden  başkan seçilen Hakan Temur şahsına gösterilen teveccühten dolayı çalışma  arkadaşlarına teşekkür ederek, 
bu güvene layık olmak için  daha 
çok çalışacağını söyledi.

Başkan Hakan TEMUR ;
koronavirüs pandemisi  nedeniyle  tüm meslek gruplarında olduğu gibi  salgının basın sektörünü de olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, 
birlik beraberlik ve dayanışma ile  
bu zor günlerinde atlatacağız inşallah dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.