lösev

BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUTULDU

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 27.03.2021 - 09:01, Güncelleme: 27.03.2021 - 09:01 3657+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUTULDU

BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUTULDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Anıt Mahallesinde bulunan Tarsus Şehitliği’nde kabirleri bulunan ve şahadete eriş tarihleri yakın olan Şehitler Tahsin Kurt, Sabri Acem, Halil Özdemir ile Faruk Kaya ve tüm Şehitler için Kuran-ı Kerim okuma programı düzenlendi.   Programa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Tarsus İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Ünsal, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar, Şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.   Hocalar tarafından Kuran’ı Kerim okunup, dualar edildikten sonra, yine Şehitlerin ruhu için vatandaşlara ikramda bulunuldu. Duygu dolu anların yaşandığı programda Şehit kabirleri tek tek ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı. 
BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUTULDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Anıt Mahallesinde bulunan Tarsus Şehitliği’nde kabirleri bulunan ve şahadete eriş tarihleri yakın olan Şehitler Tahsin Kurt, Sabri Acem, Halil Özdemir ile Faruk Kaya ve tüm Şehitler için Kuran-ı Kerim okuma programı düzenlendi.

 

Programa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Tarsus İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Ünsal, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar, Şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

Hocalar tarafından Kuran’ı Kerim okunup, dualar edildikten sonra, yine Şehitlerin ruhu için vatandaşlara ikramda bulunuldu. Duygu dolu anların yaşandığı programda Şehit kabirleri tek tek ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.