lösev

Mersin’de 30 bin kandil simidi dağıtıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2021 - 10:14, Güncelleme: 28.03.2021 - 10:14 4127+ kez okundu.
 

Mersin’de 30 bin kandil simidi dağıtıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince Berat Kandili dolayısıyla 13 ilçede 31 cami önünde ve kentin işlek noktalarında 30 bin kandil simidi dağıtıldığı bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre ekipler, her kandil gecesinde olduğu gibi Berat Kandilinde de Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi koordinesinde, cami önlerine stant kurdu ve yatsı namazı öncesi ve sonrasında kandil simitlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli, Çamlıyayla ve Mut ilçelerinde 31 camide toplam 30 bin kandil simidi eş zamanlı olarak vatandaşlara ulaştırıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesince Berat Kandili dolayısıyla 13 ilçede 31 cami önünde ve kentin işlek noktalarında 30 bin kandil simidi dağıtıldığı bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre ekipler, her kandil gecesinde olduğu gibi Berat Kandilinde de Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi koordinesinde, cami önlerine stant kurdu ve yatsı namazı öncesi ve sonrasında kandil simitlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli, Çamlıyayla ve Mut ilçelerinde 31 camide toplam 30 bin kandil simidi eş zamanlı olarak vatandaşlara ulaştırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.