lösev

Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma nedeni ortaya çıktı

Magazin (BH) - BLOK HABER | 30.03.2021 - 11:56, Güncelleme: 30.03.2021 - 11:56 7888+ kez okundu.
 

Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma nedeni ortaya çıktı

Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma nedeni ortaya çıktı

Reality show yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz ay 2014 yılında evlendiği rapçi Kanye West'e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. West'in geçen yıl ABD başkanı olmak için başarısız bir girişimde bulunduğu sırada çiftin ilişkilerinde anlaşmazlıklar yaşadığı söylenmişti. AYRINTILARI PAYLAŞTI Kim Kardashian, boşanma davası açtığı eşi Kanye West ile evliliğinin bitmesine dair ayrıntıları anlattı. Ünlü yıldız, eşiyle yaşadığı anlaşmazlıkların üzerine yaptığı sosyal medya paylaşımlarının da ayrılık kararında etkili olduğunu belirtti. "PAYLAŞIMLARI SİNİR BOZDU" 40 yaşındaki Kim Kardashian, kendisinin Kaliforniya'da, West'in ise Wyoming'deki bir çiftlikte yaşadığı sırada tecrübe ettiği zorluklardan bahsetti. 'Keeping Up With The Kardashians' adlı programın son bölümünde konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Kanye, bir süredir Wyoming'de ve sosyal medyada birçok şey paylaşıyor. Bu biraz sinir bozucuydu fakat kendinizi evde yaşananlardan ve internette olanlardan biraz ayırmanız gerekiyor." ifadelerini kullanarak eşinin ilişkilerine dair yaptığı paylaşımların ayrılık kararı almasında etkili olduğunu söyledi. West, Twitter'dan, "İki yıldır boşanmaya çalışıyorum." şeklinde açıklama yapmış, hatta kim Kardashian'ın kendisini aldattığını ima etmişti.
Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma nedeni ortaya çıktı

Reality show yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz ay 2014 yılında evlendiği rapçi Kanye West'e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. West'in geçen yıl ABD başkanı olmak için başarısız bir girişimde bulunduğu sırada çiftin ilişkilerinde anlaşmazlıklar yaşadığı söylenmişti.

AYRINTILARI PAYLAŞTI

Kim Kardashian, boşanma davası açtığı eşi Kanye West ile evliliğinin bitmesine dair ayrıntıları anlattı. Ünlü yıldız, eşiyle yaşadığı anlaşmazlıkların üzerine yaptığı sosyal medya paylaşımlarının da ayrılık kararında etkili olduğunu belirtti.

"PAYLAŞIMLARI SİNİR BOZDU"

40 yaşındaki Kim Kardashian, kendisinin Kaliforniya'da, West'in ise Wyoming'deki bir çiftlikte yaşadığı sırada tecrübe ettiği zorluklardan bahsetti. 'Keeping Up With The Kardashians' adlı programın son bölümünde konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Kanye, bir süredir Wyoming'de ve sosyal medyada birçok şey paylaşıyor. Bu biraz sinir bozucuydu fakat kendinizi evde yaşananlardan ve internette olanlardan biraz ayırmanız gerekiyor." ifadelerini kullanarak eşinin ilişkilerine dair yaptığı paylaşımların ayrılık kararı almasında etkili olduğunu söyledi.

West, Twitter'dan, "İki yıldır boşanmaya çalışıyorum." şeklinde açıklama yapmış, hatta kim Kardashian'ın kendisini aldattığını ima etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.