lösev

Sahayı terk eden Ronaldoya ceza gelebilir

Spor (BH) - BLOK HABER | 30.03.2021 - 12:11, Güncelleme: 30.03.2021 - 12:11 4406+ kez okundu.
 

Sahayı terk eden Ronaldoya ceza gelebilir

Sahayı terk eden Ronaldoya ceza gelebilir

Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde oynanan Sırbistan-Portekiz maçının 90+3. dakikasında takımını 3-2 öne geçiren Cristiano Ronaldo'nun şutu, gol değeri kazanmamıştı. Hakeme itiraz eden yıldız futbolcu, sarı kart görünce sinirlenerek henüz maç bitmeden kaptanlık pazubandını fırlatıp soyunma odasına gitmişti. 1-2 MAÇ CEZA ALABİLİR Corriere dello Sport, eğer FIFA Ronaldo'nun tepkisini 'saldırgan veya şiddet içeren davranış' olarak ele alırsa, tecrübeli oyuncunun ceza alabileceğini yazdı. Konuyla ilgili olarak FIFA Disiplin Yasası'nın 11. Maddesi kuralının ihlal edilip edilmediği araştırılıyor. 36 yaşındaki Ronaldo, suçlu bulunması halinde en az bir 1-2 maç ceza alabilir. Portekiz'in eski yıldızlarından Fernando Meira konuyla ilgili olarak, "Cristiano, Sırbistan maçında son dakikalarda çizgiyi geçen topu gol verilmedi diye Portekiz Milli Takımı'nın kaptanlık bandını yere atıp, soyunma odasına gidemez. Bu kadar önemli bir isim bunu yapamaz. Yaptığı asla kabul edilemez." ifadelerini kullanmıştı.
Sahayı terk eden Ronaldoya ceza gelebilir

Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde oynanan Sırbistan-Portekiz maçının 90+3. dakikasında takımını 3-2 öne geçiren Cristiano Ronaldo'nun şutu, gol değeri kazanmamıştı.

Hakeme itiraz eden yıldız futbolcu, sarı kart görünce sinirlenerek henüz maç bitmeden kaptanlık pazubandını fırlatıp soyunma odasına gitmişti.

1-2 MAÇ CEZA ALABİLİR

Corriere dello Sport, eğer FIFA Ronaldo'nun tepkisini 'saldırgan veya şiddet içeren davranış' olarak ele alırsa, tecrübeli oyuncunun ceza alabileceğini yazdı.

Konuyla ilgili olarak FIFA Disiplin Yasası'nın 11. Maddesi kuralının ihlal edilip edilmediği araştırılıyor. 36 yaşındaki Ronaldo, suçlu bulunması halinde en az bir 1-2 maç ceza alabilir.

Portekiz'in eski yıldızlarından Fernando Meira konuyla ilgili olarak, "Cristiano, Sırbistan maçında son dakikalarda çizgiyi geçen topu gol verilmedi diye Portekiz Milli Takımı'nın kaptanlık bandını yere atıp, soyunma odasına gidemez. Bu kadar önemli bir isim bunu yapamaz. Yaptığı asla kabul edilemez." ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.