lösev

Güvenlik görevlisine vuran Tolgay Arslan'ın cezası

Spor (BH) - BLOK HABER | 30.03.2021 - 12:18, Güncelleme: 30.03.2021 - 12:18 3941+ kez okundu.
 

Güvenlik görevlisine vuran Tolgay Arslan'ın cezası

Güvenlik görevlisine vuran Tolgay Arslan'ın cezası

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İtalya Ligi ekiplerinden Udinese'ye transfer olan Tolgay Arslan'ın Milan maçında yaşadığı olay sonrası aldığı ceza belli oldu. İtalya Ligi'nin 25. haftasında Milan ile Udinese takımları karşı karşıya gelmiş ve maç 1-1 bitmişti. Bu maçta 70 dakika sahada kalan Tolgay Arslan, futbolcular tünele girerken Milanlı bir güvenlik görevlisiyle tartıştı. 10 BİN EURO CEZA Tolgay Arslan, Milanlı güvenlik görevlisinin suratına vurdu. Tolgay Arslan'ın bu fiziki müdahalesi sonrasında güvenlik görevlisinin dudağında hafif bir yara oluştu. İtalyan basını, Tolgay Arslan'ın 10 bin euro para cezasına çarptırıldığını yazdı.
Güvenlik görevlisine vuran Tolgay Arslan'ın cezası

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İtalya Ligi ekiplerinden Udinese'ye transfer olan Tolgay Arslan'ın Milan maçında yaşadığı olay sonrası aldığı ceza belli oldu.

İtalya Ligi'nin 25. haftasında Milan ile Udinese takımları karşı karşıya gelmiş ve maç 1-1 bitmişti. Bu maçta 70 dakika sahada kalan Tolgay Arslan, futbolcular tünele girerken Milanlı bir güvenlik görevlisiyle tartıştı.

10 BİN EURO CEZA

Tolgay Arslan, Milanlı güvenlik görevlisinin suratına vurdu. Tolgay Arslan'ın bu fiziki müdahalesi sonrasında güvenlik görevlisinin dudağında hafif bir yara oluştu. İtalyan basını, Tolgay Arslan'ın 10 bin euro para cezasına çarptırıldığını yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.