lösev

İki grup arasında tartışma 2 yaralı

Genel (AA) - Anadolu Ajansı | 31.03.2021 - 00:20, Güncelleme: 31.03.2021 - 10:12 3630+ kez okundu.
 

İki grup arasında tartışma 2 yaralı

İki grup arasında tartışma 2 yaralı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma neticesinde iki kişi yaralandı. Olay, Adapazarı ilçesi Sakarya Mahallesi Dönüş Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma yerini kavgaya bırakması neticesinde iki kişi vücutlarına aldıkları darbelerle yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise iki kişinin yaralanmasına sebep olan kavga hakkında soruşturma başlattı.
İki grup arasında tartışma 2 yaralı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma neticesinde iki kişi yaralandı.
Olay, Adapazarı ilçesi Sakarya Mahallesi Dönüş Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma yerini kavgaya bırakması neticesinde iki kişi vücutlarına aldıkları darbelerle yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise iki kişinin yaralanmasına sebep olan kavga hakkında soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.