lösev

Faciadan son anda kurtuldu

Genel (AA) - Anadolu Ajansı | 31.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 31.03.2021 - 11:09 3649+ kez okundu.
 

Faciadan son anda kurtuldu

Faciadan son anda kurtuldu

Mersin’in Silifke ilçesinde bir binanın 4’üncü katından düşen cam parçaları otomobile zarar verdi. Bir vatandaş düşen cam parçalarından saniyelerle kurtuldu. Olay, ilçeye bağlı Pazarkaşı Mahallesinde meydana geldi. Bir binanın 4’üncü katında yapılan temizlik çalışması sırasında kopan cam, U.G.’ye ait 33 KCS 03 plakalı park halindeki otomobilin üzerine düştü. Bu sırada aracın yanından geçen bir kişinin cam parçalarından saniyelerle kurtulduğu anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Otomobilde maddi hasar oluştu.
Faciadan son anda kurtuldu

Mersin’in Silifke ilçesinde bir binanın 4’üncü katından düşen cam parçaları otomobile zarar verdi. Bir vatandaş düşen cam parçalarından saniyelerle kurtuldu.
Olay, ilçeye bağlı Pazarkaşı Mahallesinde meydana geldi. Bir binanın 4’üncü katında yapılan temizlik çalışması sırasında kopan cam, U.G.’ye ait 33 KCS 03 plakalı park halindeki otomobilin üzerine düştü. Bu sırada aracın yanından geçen bir kişinin cam parçalarından saniyelerle kurtulduğu anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.
Otomobilde maddi hasar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.