lösev

BÜYÜKŞEHİRİN SOSYAL HİZMETLERİ TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA DA VESİLE OLUYOR

Mersin (BH) - BLOK HABER | 05.04.2021 - 10:32, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:32 3903+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRİN SOSYAL HİZMETLERİ TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA DA VESİLE OLUYOR

BÜYÜKŞEHİRİN SOSYAL HİZMETLERİ TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA DA VESİLE OLUYOR

  Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin dezavantajlı bölgelerde uyguladığı 3 TL’ye 3 çeşit sıcak yemek hizmeti, her geçen gün daha geniş kesimlere ulaşmaya devam ediyor. Mahalle Mutfakları aracılığıyla vatandaşlara sıcak ve leziz yemeklerin ulaşmasını amaçlayan proje, toplumsal dayanışmaya da vesile oluyor.   Mersin’in diğer ilçelerinin yanı sıra Tarsus’ta da uygulanan çalışma kapsamında 6 noktada vatandaşa hafta içi hergün uygun fiyata leziz yemekler ulaştırılıyor. Mahalle Mutfağı projesini beğenen ve destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarda, yemek dağıtım noktalarına gelerek aldıkları yemekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyorlar.   İleri yaş almış yurttaşların sabah sporu için bir araya gelmeleriyle oluşturdukları ve kendilerini U-60 takımı olarak adlandıran hayırsever vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta içi her gün Şahin Mahallesinde kurulan Mahalle Mutfağı’nı ziyaret ederek, 75 adet yemek paketi satın alarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdılar.   U-60 takımı Başkanı Nebih Maruf Güneşli, “Mahalle Mutfakları projesi her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Bu konuda Başkanımız sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. Proje, toplumsal dayanışmaya da vesile oluyor. Farklı kesimlerden hayırseverler gelerek yemek alıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. U-60 takımı olarak bizde projeye destek olduk. Vatandaşlarımız hem Büyükşehir Belediyesi’ne, hem U-60 takımına, hem de diğer hayırseverlere teşekkürlerini iletiyor” dedi.
BÜYÜKŞEHİRİN SOSYAL HİZMETLERİ TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA DA VESİLE OLUYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin dezavantajlı bölgelerde uyguladığı 3 TL’ye 3 çeşit sıcak yemek hizmeti, her geçen gün daha geniş kesimlere ulaşmaya devam ediyor. Mahalle Mutfakları aracılığıyla vatandaşlara sıcak ve leziz yemeklerin ulaşmasını amaçlayan proje, toplumsal dayanışmaya da vesile oluyor.

 

Mersin’in diğer ilçelerinin yanı sıra Tarsus’ta da uygulanan çalışma kapsamında 6 noktada vatandaşa hafta içi hergün uygun fiyata leziz yemekler ulaştırılıyor. Mahalle Mutfağı projesini beğenen ve destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarda, yemek dağıtım noktalarına gelerek aldıkları yemekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyorlar.

 

İleri yaş almış yurttaşların sabah sporu için bir araya gelmeleriyle oluşturdukları ve kendilerini U-60 takımı olarak adlandıran hayırsever vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta içi her gün Şahin Mahallesinde kurulan Mahalle Mutfağı’nı ziyaret ederek, 75 adet yemek paketi satın alarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdılar.

 

U-60 takımı Başkanı Nebih Maruf Güneşli, “Mahalle Mutfakları projesi her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Bu konuda Başkanımız sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. Proje, toplumsal dayanışmaya da vesile oluyor. Farklı kesimlerden hayırseverler gelerek yemek alıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. U-60 takımı olarak bizde projeye destek olduk. Vatandaşlarımız hem Büyükşehir Belediyesi’ne, hem U-60 takımına, hem de diğer hayırseverlere teşekkürlerini iletiyor” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.