lösev

HOLLANDADA SEYİRCİLİ MAÇ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Spor (BH) - BLOK HABER | 07.04.2021 - 13:09, Güncelleme: 07.04.2021 - 13:09 3258+ kez okundu.
 

HOLLANDADA SEYİRCİLİ MAÇ DÖNEMİ BAŞLIYOR

HOLLANDADA SEYİRCİLİ MAÇ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçlar, kulüpleri maddi açıdan zorluyor. Hollanda, gerekli önlemleri alıp belirli sayıda seyirciyle maçları oynama hedefinde. Hollanda Futbol Federasyonu'nun (KNVB) kararına göre, Eredivisie ve 2. Lig'de yer alan takımlar stat kapılarını 23-25 Nisan itibarıyla taraftara açabilecek. AJAX-AZ ALKMAR MAÇINDA 7 BİN 500 TARAFTAR MAÇI İZLEYEBİLECEK 25 Nisan'da oynanacak Ajax - AZ Alkmaar mücadelesinde 7 bin 500 taraftar Amsterdam Arena'da maçı izleyebilecek. Basına açıklama yapan Hollanda Futbol Federasyonu Direktörü Eric Gudde, "Son tecrübelerin ardından bu sevindirici ve yeni bir adım; uzun bir aranın ardından taraftarlara stadyumlarda maç izleyebilme imkanı sunacağız." dedi. Taraftarlar, maça gelmeden 24 saat önce test yaptıracak ve negatif sonuçlanması halinde tribünde olacak. Her bir taraftarın arası 1,5 metre olacak. Seyirci kararının mayıs sonuna kadar devam etmesi beklense de henüz net karar verilmedi. Eric Gudde, "Hızlı testler mayıs ayında aktif edilecek. Heyecanlı adımlar var, bu sezon bitecek ve stadyumlarda taraftarlar yerini alacak." diye konuştu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hollanda'nın sahasında 2-0 yendiği Letonya maçında 5 bin taraftar, karşılaşmayı tribünden takip etmişti.
HOLLANDADA SEYİRCİLİ MAÇ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçlar, kulüpleri maddi açıdan zorluyor.

Hollanda, gerekli önlemleri alıp belirli sayıda seyirciyle maçları oynama hedefinde.

Hollanda Futbol Federasyonu'nun (KNVB) kararına göre, Eredivisie ve 2. Lig'de yer alan takımlar stat kapılarını 23-25 Nisan itibarıyla taraftara açabilecek.

AJAX-AZ ALKMAR MAÇINDA 7 BİN 500 TARAFTAR MAÇI İZLEYEBİLECEK

25 Nisan'da oynanacak Ajax - AZ Alkmaar mücadelesinde 7 bin 500 taraftar Amsterdam Arena'da maçı izleyebilecek.

Basına açıklama yapan Hollanda Futbol Federasyonu Direktörü Eric Gudde, "Son tecrübelerin ardından bu sevindirici ve yeni bir adım; uzun bir aranın ardından taraftarlara stadyumlarda maç izleyebilme imkanı sunacağız." dedi.

Taraftarlar, maça gelmeden 24 saat önce test yaptıracak ve negatif sonuçlanması halinde tribünde olacak. Her bir taraftarın arası 1,5 metre olacak. Seyirci kararının mayıs sonuna kadar devam etmesi beklense de henüz net karar verilmedi.

Eric Gudde, "Hızlı testler mayıs ayında aktif edilecek. Heyecanlı adımlar var, bu sezon bitecek ve stadyumlarda taraftarlar yerini alacak." diye konuştu.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hollanda'nın sahasında 2-0 yendiği Letonya maçında 5 bin taraftar, karşılaşmayı tribünden takip etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.