lösev

ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÜNÜVARA ZİYARET

Gülnar (BH) - BLOK HABER | 07.04.2021 - 15:33, Güncelleme: 07.04.2021 - 15:33 8806+ kez okundu.
 

ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÜNÜVARA ZİYARET

ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÜNÜVARA ZİYARET

Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR, Gülnar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini makamında ağırladı. Özel çocuklar, öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KADİM ile birlikte Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR’ı makamında ziyaret ettiler.  HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Başkan ÜNÜVAR daha sonra yaptığı açıklamada; “ Özel çocuklarımız bizleri ziyaret ederek çok memnun etti. Öğrencilerimizin kendilerinin yaptığı resim ve farklı el işleri bana verilmiş olan en güzel ve anlamlı hediyelerden oldu. Öğrencilerimize hediyeleri için  çok teşekkür ediyorum.  Bizlerde özel çocuklarımızın eğitiminde yardımcı olmak amacıyla onlara tablet hediye ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onların her zaman yanlarında olacağız. Ziyaretlerinden dolayı başta Gülnar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerimize, özel çocuklarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  
ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÜNÜVARA ZİYARET

Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR, Gülnar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini makamında ağırladı.
Özel çocuklar, öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KADİM ile birlikte Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR’ı makamında ziyaret ettiler. 


HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ
Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Başkan ÜNÜVAR daha sonra yaptığı açıklamada;

“ Özel çocuklarımız bizleri ziyaret ederek çok memnun etti. Öğrencilerimizin kendilerinin yaptığı resim ve farklı el işleri bana verilmiş olan en güzel ve anlamlı hediyelerden oldu. Öğrencilerimize hediyeleri için  çok teşekkür ediyorum.  Bizlerde özel çocuklarımızın eğitiminde yardımcı olmak amacıyla onlara tablet hediye ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onların her zaman yanlarında olacağız. Ziyaretlerinden dolayı başta Gülnar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerimize, özel çocuklarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum”

dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.