lösev

TADER BAŞKANI ÖZSU RAMAZAN AYINI KUTLADI

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 13.04.2021 - 08:36, Güncelleme: 13.04.2021 - 08:36 4339+ kez okundu.
 

TADER BAŞKANI ÖZSU RAMAZAN AYINI KUTLADI

TADER BAŞKANI ÖZSU RAMAZAN AYINI KUTLADI

Kısa adı TADER olan Ankara Tarsuslular Derneği Genel Başkanı Semih Özsu Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayımladı… Semih Özsu Mesajında; ’’ Bu yılda hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma ve huzur mevsimi Ramazan ayına sağlıkla kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Maalesef, bir yılı aşkın bir süredir devam etmekte olan Koronavirüs salgını nedeniyle, o özlemini duyduğumuz kalabalık aile ve dost iftar sofralarında, sohbetlerinde bir araya gelememenin burukluğunu hissedeceğiz. Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravinin coşkusunu Mübarek Ramazan ayını anlamlı kılan birçok güzelliği bu yıl evlerimizde hissedip yaşayacağız. Önümüzdeki yıllarda da aynı özlemle girmemek için, böylesine zor zamanlarda sabır, irade ve azimle gerekli tedbirleri almalı, yaşadığımız bu hassas süreçle ilgili üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi Mübarek Ramazan ayının, kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirerek bütün insanlığın huzuru ve iyiliğine vesile olmasını Yüce Rabbim’ den niyaz ediyor, siz değerli hemşehrilerimize sağlıklı ömürler diliyorum’’ dedi.
TADER BAŞKANI ÖZSU RAMAZAN AYINI KUTLADI

Kısa adı TADER olan Ankara Tarsuslular Derneği Genel Başkanı Semih Özsu Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayımladı…

Semih Özsu Mesajında;

’’ Bu yılda hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma ve huzur mevsimi Ramazan ayına sağlıkla kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Maalesef, bir yılı aşkın bir süredir devam etmekte olan Koronavirüs salgını nedeniyle, o özlemini duyduğumuz kalabalık aile ve dost iftar sofralarında, sohbetlerinde bir araya gelememenin burukluğunu hissedeceğiz. Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravinin coşkusunu Mübarek Ramazan ayını anlamlı kılan birçok güzelliği bu yıl evlerimizde hissedip yaşayacağız. Önümüzdeki yıllarda da aynı özlemle girmemek için, böylesine zor zamanlarda sabır, irade ve azimle gerekli tedbirleri almalı, yaşadığımız bu hassas süreçle ilgili üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi Mübarek Ramazan ayının, kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirerek bütün insanlığın huzuru ve iyiliğine vesile olmasını Yüce Rabbim’ den niyaz ediyor, siz değerli hemşehrilerimize sağlıklı ömürler diliyorum’’

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.