lösev

Van Persienin Mbappe anısı

Spor (BH) - BLOK HABER | 13.04.2021 - 18:00, Güncelleme: 13.04.2021 - 18:00 3707+ kez okundu.
 

Van Persienin Mbappe anısı

Van Persienin Mbappe anısı

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Robin van Persie, Kylian Mbappe ile ilgili anısını De Telegraaf'taki köşesinde aktardı. Fenerbahçe ile Monaco, 1 Temmuz 2017'de İsviçre'de karşı karşıya gelmiş ve mücadele 1-1 sona ermişti.  "BU YAŞTA BÖYLE BİR FUTBOLCU OLAMAZ" DEDİM Robin van Persie o maçla ilgili anısını şöyle aktardı: "İsviçre'de amatör bir takımın sahasında oynuyorduk. Onu 20 dakika boyunca izledim. İçimden 'Bu yaşta böyle bir futbolcu olamaz' dedim. Çok patlayıcı, çok teknikti.. MBAPPE ÖNGÖRÜSÜ Maçın sonunda performansını da artırdı. 70 dakika boyunca büyüleyici bir futbol oynadı. İnanılmaz derece iyiydi. Maçın sonlarına doğru yanımdaki takım arkadaşlarıma, 'Bu çocuk bir gün dünya starı olmazsa bu kramponları yiyeceğim' dedi. Mbappe, dünya starı oldu ve kramponlarımı yemekten kurtuldum."
Van Persienin Mbappe anısı

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Robin van Persie, Kylian Mbappe ile ilgili anısını De Telegraaf'taki köşesinde aktardı.

Fenerbahçe ile Monaco, 1 Temmuz 2017'de İsviçre'de karşı karşıya gelmiş ve mücadele 1-1 sona ermişti. 

"BU YAŞTA BÖYLE BİR FUTBOLCU OLAMAZ" DEDİM

Robin van Persie o maçla ilgili anısını şöyle aktardı:

"İsviçre'de amatör bir takımın sahasında oynuyorduk. Onu 20 dakika boyunca izledim. İçimden 'Bu yaşta böyle bir futbolcu olamaz' dedim. Çok patlayıcı, çok teknikti..

MBAPPE ÖNGÖRÜSÜ

Maçın sonunda performansını da artırdı. 70 dakika boyunca büyüleyici bir futbol oynadı. İnanılmaz derece iyiydi. Maçın sonlarına doğru yanımdaki takım arkadaşlarıma, 'Bu çocuk bir gün dünya starı olmazsa bu kramponları yiyeceğim' dedi. Mbappe, dünya starı oldu ve kramponlarımı yemekten kurtuldum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.