lösev

TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK RAMAZAN AYINI KUTLADI

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 14.04.2021 - 08:38, Güncelleme: 14.04.2021 - 08:38 3660+ kez okundu.
 

TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK RAMAZAN AYINI KUTLADI

TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK RAMAZAN AYINI KUTLADI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Ramazan Ayı’nı kutlayarak, bu mübarek ayın ülke, İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olması dileğinde bulundu. Tarsus TSO Başkanı Koçak, Ramazan Ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kutlama mesajında, 11 ayın sultanı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan bir Ramazan ayına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Koçak, ‘’Mukaddes bir ay olan bu ay, yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği özel günlerdir. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte bir yandan Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşarken, bir yandan da böyle mübarek bir ayı salgının gölgesinde geçirecek olmanın burukluğunu hissediyoruz. İnşallah sevdiklerimizle kalabalık sofralarda buluşacağımız günler yakındır. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayını kutluyor; Ramazanı Şerif’in ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK RAMAZAN AYINI KUTLADI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Ramazan Ayı’nı kutlayarak, bu mübarek ayın ülke, İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olması dileğinde bulundu.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, Ramazan Ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kutlama mesajında, 11 ayın sultanı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan bir Ramazan ayına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Koçak,

‘’Mukaddes bir ay olan bu ay, yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği özel günlerdir. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte bir yandan Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşarken, bir yandan da böyle mübarek bir ayı salgının gölgesinde geçirecek olmanın burukluğunu hissediyoruz. İnşallah sevdiklerimizle kalabalık sofralarda buluşacağımız günler yakındır. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayını kutluyor; Ramazanı Şerif’in ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum.”

ifadelerine yer verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.