lösev

Fashion Week'te ünlü oyuncuları buluşturan defile

Magazin 15.04.2021 - 16:58, Güncelleme: 15.04.2021 - 16:58 8179+ kez okundu.
 

Fashion Week'te ünlü oyuncuları buluşturan defile

Fashion Week İstanbul günlerinde "Ebruli" koleksiyonu defilesinde Gonca Vuslateri, Tiraje Başaran, Gökhan Mumcu ve Bennu Gerede gibi isimler yer aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Y Plus Markasının Kurucusu ve Kreatif Direktörü Yakup Biçer, “Ebruli” adını verdiği, 2021-2022 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu, Fashion Week İstanbul kapsamında moda severlerin beğenisine sundu.  Dijital platformda gerçekleşecek olan “Ebruli” Y Plus by Yakup Biçer defilesinin video ve fotoğraf çekimlerinin prodüksiyonunu Öner Evez, stil danışmanlığını ise Oğuz Erel yaptı. 27 look koleksiyon sergilenen defilede, oyuncu Gonca Vuslateri,  tiyatro sanatçısı Tiraje Başaran, oyuncu Gökhan Mumcu, fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede gibi ünlü isimlerin yanında, 23 yerli  ve yabancı model görev aldı. 
Fashion Week İstanbul günlerinde "Ebruli" koleksiyonu defilesinde Gonca Vuslateri, Tiraje Başaran, Gökhan Mumcu ve Bennu Gerede gibi isimler yer aldı.
İSTANBUL (İGFA) - Y Plus Markasının Kurucusu ve Kreatif Direktörü Yakup Biçer, “Ebruli” adını verdiği, 2021-2022 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu, Fashion Week İstanbul kapsamında moda severlerin beğenisine sundu. 
 
Dijital platformda gerçekleşecek olan “Ebruli” Y Plus by Yakup Biçer defilesinin video ve fotoğraf çekimlerinin prodüksiyonunu Öner Evez, stil danışmanlığını ise Oğuz Erel yaptı. 27 look koleksiyon sergilenen defilede, oyuncu Gonca Vuslateri,  tiyatro sanatçısı Tiraje Başaran, oyuncu Gökhan Mumcu, fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede gibi ünlü isimlerin yanında, 23 yerli  ve yabancı model görev aldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.