lösev

Yenişehir Belediyesi Türkiyede ilk olmanın gururunu yaşıyor

Yenişehir (BH) - BLOK HABER | 19.04.2021 - 12:23, Güncelleme: 19.04.2021 - 18:44 4555+ kez okundu.
 

Yenişehir Belediyesi Türkiyede ilk olmanın gururunu yaşıyor

Yenişehir Belediyesi Türkiyede ilk olmanın gururunu yaşıyor

“Karekodu okut cevabı öğren” Türkiye’de 0-3 yaş eğitimleri veren ilk belediye olma unvanını kazanan, bu alandaki çalışmalarıyla örnek olan Mersin Yenişehir Belediyesi yaşadığı haklı gururu Yenişehirlilerle paylaşıyor. Belediyenin dağıttığı kartlardaki ve afişlerdeki karekodları cep telefonlarına okutan Mersinliler, Yenişehir Belediyesi Akademi’nin sitesine yönlendiriliyor ve 0-3 yaş eğitimi hakkında bilgi alıyor. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in özel çabası ve ilgisiyle kurulan Yenişehir Belediyesi Akademi, Türkiye’de 0-3 yaş eğitimi yapan ilk belediye kuruluşu olarak öne çıkıyor. Yenişehir Belediyesinin 0-3 yaş arası çocukların gelişim taramasından anne baba eğitimine, çocuk kütüphanesinden robotik kodlamaya farklı alanlarda yaptığı çalışmalar birçok belediyeye model oluyor. Yenişehir Belediyesi, bu alandaki çalışmalar hakkında hemşehrilerine bilgi vermek ve Türkiye’de ilk olmanın sevincini, gururunu hemşehrileriyle paylaşmak adına farklı bir tanıtım kampanyasına imza attı. “Türkiye’de ilk 0-3 yaş eğitimi yapan belediye hangisidir?” sorusunun ve bir karekodun yer aldığı afişler kentin dört bir yanına asıldı, bu sorunun yer aldığı bardak altlığı, etiket gibi malzemeler dağıtıldı. Sadece bir sorunun yer aldığı, üzerinde logo ya da belediye ismi bulunmayan afişlerdeki sorunun yanıtını merak edenler karekodu okutuyor ve https://ilk.yenisehirakademi.com/ adresine yönlendiriliyor. Adrese yönlendirilen yurttaşlar Mersin Yenişehir Belediyesinin 0-3 yaş aile eğitimi, 0-6 yaş gelişim değerlendirme, 0-3 yaş bebek kütüphanesi, 5-6 yaş satranç eğitimi, 7-14 yaş robotik kodlama, 5-6 yaş STEM eğitimi çalışmaları hakkında bilgi alabiliyor.  
Yenişehir Belediyesi Türkiyede ilk olmanın gururunu yaşıyor

“Karekodu okut cevabı öğren”
Türkiye’de 0-3 yaş eğitimleri veren ilk belediye olma unvanını kazanan, bu alandaki çalışmalarıyla örnek olan Mersin Yenişehir Belediyesi yaşadığı haklı gururu Yenişehirlilerle paylaşıyor. Belediyenin dağıttığı kartlardaki ve afişlerdeki karekodları cep telefonlarına okutan Mersinliler, Yenişehir Belediyesi Akademi’nin sitesine yönlendiriliyor ve 0-3 yaş eğitimi hakkında bilgi alıyor.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in özel çabası ve ilgisiyle kurulan Yenişehir Belediyesi Akademi, Türkiye’de 0-3 yaş eğitimi yapan ilk belediye kuruluşu olarak öne çıkıyor. Yenişehir Belediyesinin 0-3 yaş arası çocukların gelişim taramasından anne baba eğitimine, çocuk kütüphanesinden robotik kodlamaya farklı alanlarda yaptığı çalışmalar birçok belediyeye model oluyor. Yenişehir Belediyesi, bu alandaki çalışmalar hakkında hemşehrilerine bilgi vermek ve Türkiye’de ilk olmanın sevincini, gururunu hemşehrileriyle paylaşmak adına farklı bir tanıtım kampanyasına imza attı.

“Türkiye’de ilk 0-3 yaş eğitimi yapan belediye hangisidir?” sorusunun ve bir karekodun yer aldığı afişler kentin dört bir yanına asıldı, bu sorunun yer aldığı bardak altlığı, etiket gibi malzemeler dağıtıldı. Sadece bir sorunun yer aldığı, üzerinde logo ya da belediye ismi bulunmayan afişlerdeki sorunun yanıtını merak edenler karekodu okutuyor ve https://ilk.yenisehirakademi.com/ adresine yönlendiriliyor. Adrese yönlendirilen yurttaşlar Mersin Yenişehir Belediyesinin 0-3 yaş aile eğitimi, 0-6 yaş gelişim değerlendirme, 0-3 yaş bebek kütüphanesi, 5-6 yaş satranç eğitimi, 7-14 yaş robotik kodlama, 5-6 yaş STEM eğitimi çalışmaları hakkında bilgi alabiliyor.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.