lösev

TARSUSTA BOZUK YOL KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 21.04.2021 - 08:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 08:45 3869+ kez okundu.
 

TARSUSTA BOZUK YOL KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

TARSUSTA BOZUK YOL KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 2 yıllık süreçte sorumluluk alanında bulunan kırsal mahallerin yollarındaki aksaklıkların giderilmesine yönelik planlama kapsamında, 4 bin 991 kamyon malzeme ile 243 bin 250 metre yol bakım ve onarımı çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile sorunların tespiti noktasında mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, 5 bin 611 metre yeni yol açım çalışması yapan Muhtarlık İşleri ekipleri, bu çalışmalarının yanı sıra 1245 metrekare parke yama ve 450 metre bordür döşeme işlemi yaptı. 306 metre büz döşeme ve 2 bin 400 metre drenaj kanalı temizliği ve gençlerin istekleri doğrultusunda futbol sahaları yaparak faaliyetlerini sürdürdü. Tarsus’a bağlı 134 kırsal mahallede vatandaşların yol sorununu çözüme kavuşturulması için, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın direktifleri doğrultusunda Başkan Yardımcısı Yasin Akdağcık’ın gözetiminde çalışmalarını devam ettiren ekipler, sorumluluk alanlarında olağanüstü doğa olayları nedeniyle baş gösteren aksaklıklara karşı da gece gündüz demeden vatandaşların yanında olup hizmetlerini sürdürüyorlar. 7/24 GÖREV ESASINA GÖRE ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR Yol açma, taş çekme, parke döşeme, zemin düzeltme, greyder reglaj çalışması ve malzeme serme gibi işlemler ile bozuk yolları onarıp ulaşımı rahatlatan ekipler, gençlerin Başkan Bozdoğan’dan futbol sahası isteklerini yerine getirmek için çalışmalara hız verdi. Her fırsatta vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemeye gayret gösterdiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; "bu güne kadar ihmal edilmiş, onarılmamış ve iyice bozulmuş yolları onarıp veya hiç açılmamış yolları açarak halkımızın ulaşımda zorluk çekmemesi için ekiplerimizi seferber ettik, kırsal mahallelerimizde bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek. Ekiplerimizin çalışmalarını verimli bir şekilde yürütebilmelerini sağlamak için gece geç saatlere kadar toplantılar ve planlamalar yapıyoruz. Bu nedenle belediyemizde ışıklarımız sönmüyor ve 7/24 görev esasına göre çalışıyoruz," dedi.  
TARSUSTA BOZUK YOL KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 2 yıllık süreçte sorumluluk alanında bulunan kırsal mahallerin yollarındaki aksaklıkların giderilmesine yönelik planlama kapsamında, 4 bin 991 kamyon malzeme ile 243 bin 250 metre yol bakım ve onarımı çalışması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile sorunların tespiti noktasında mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, 5 bin 611 metre yeni yol açım çalışması yapan Muhtarlık İşleri ekipleri, bu çalışmalarının yanı sıra 1245 metrekare parke yama ve 450 metre bordür döşeme işlemi yaptı. 306 metre büz döşeme ve 2 bin 400 metre drenaj kanalı temizliği ve gençlerin istekleri doğrultusunda futbol sahaları yaparak faaliyetlerini sürdürdü. Tarsus’a bağlı 134 kırsal mahallede vatandaşların yol sorununu çözüme kavuşturulması için, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın direktifleri doğrultusunda Başkan Yardımcısı Yasin Akdağcık’ın gözetiminde çalışmalarını devam ettiren ekipler, sorumluluk alanlarında olağanüstü doğa olayları nedeniyle baş gösteren aksaklıklara karşı da gece gündüz demeden vatandaşların yanında olup hizmetlerini sürdürüyorlar.

7/24 GÖREV ESASINA GÖRE ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

Yol açma, taş çekme, parke döşeme, zemin düzeltme, greyder reglaj çalışması ve malzeme serme gibi işlemler ile bozuk yolları onarıp ulaşımı rahatlatan ekipler, gençlerin Başkan Bozdoğan’dan futbol sahası isteklerini yerine getirmek için çalışmalara hız verdi. Her fırsatta vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemeye gayret gösterdiklerini dile getiren  Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;

"bu güne kadar ihmal edilmiş, onarılmamış ve iyice bozulmuş yolları onarıp veya hiç açılmamış yolları açarak halkımızın ulaşımda zorluk çekmemesi için ekiplerimizi seferber ettik, kırsal mahallelerimizde bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek. Ekiplerimizin çalışmalarını verimli bir şekilde yürütebilmelerini sağlamak için gece geç saatlere kadar toplantılar ve planlamalar yapıyoruz. Bu nedenle belediyemizde ışıklarımız sönmüyor ve 7/24 görev esasına göre çalışıyoruz,"

dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.