lösev

Erdemlide 23 Nisan Coşkusu

Erdemli (BH) - BLOK HABER | 26.04.2021 - 08:41, Güncelleme: 26.04.2021 - 08:41 10371+ kez okundu.
 

Erdemlide 23 Nisan Coşkusu

Erdemlide 23 Nisan Coşkusu

Mersin Erdemli ’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pandemi kurallarına uygun bir şekilde kutlandı. Kutlamalar kapsamında, Erdemli Kaymakamlığı ile Erdemli Belediyesi kentte kortej düzenledi. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen kutlama programı, akşam kortejle devam etti. Polis araçları ve Belediye hizmet araçlarından oluşan kortej, kentin dört bir tarafında siren ve marşlarla coşkuyu arttırdı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için mücadele ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dünyaya barış tohumları serpen ve milletin egemenliğini her şeyin üstünde tutan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, dünya çocuklarına bu kıymetli günü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyorum” diye konuştu. Öte yandan Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kortej Üniversite yanında sona erdi.
Erdemlide 23 Nisan Coşkusu

Mersin Erdemli ’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pandemi kurallarına uygun bir şekilde kutlandı. Kutlamalar kapsamında, Erdemli Kaymakamlığı ile Erdemli Belediyesi kentte kortej düzenledi.
Pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen kutlama programı, akşam kortejle devam etti. Polis araçları ve Belediye hizmet araçlarından oluşan kortej, kentin dört bir tarafında siren ve marşlarla coşkuyu arttırdı.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için mücadele ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dünyaya barış tohumları serpen ve milletin egemenliğini her şeyin üstünde tutan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, dünya çocuklarına bu kıymetli günü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyorum” diye konuştu.
Öte yandan Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kortej Üniversite yanında sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.