lösev

FAHRİYE EVCENİN SÜRPRİZİ VAR

Magazin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 28.04.2021 - 10:34, Güncelleme: 28.04.2021 - 10:34 9936+ kez okundu.
 

FAHRİYE EVCENİN SÜRPRİZİ VAR

FAHRİYE EVCENİN SÜRPRİZİ VAR

Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Nişantaşı’nda görüntülendi. El ele yürüyüşe çıkan çift muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kuruluş Osman dizisinde rol alan Burak Özçivit, bugün izin günü olduğunu belirterek gezmeye çıktıklarını söyledi. EKRANLARA DÖNÜYOR Oğlu Karan’ın doğumundan sonra setlere ara veren Fahriye Evcen’e, “Fahriye Hanım sizi yakında ekranda görebilecek miyiz?” sorusu yöneltildi. Fahriye Evcen'in cevaplamasını beklemeyen Burak Özçivit'ten yanıt geldi: “Farklı sürprizleri olacak.”
FAHRİYE EVCENİN SÜRPRİZİ VAR

Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Nişantaşı’nda görüntülendi. El ele yürüyüşe çıkan çift muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Kuruluş Osman dizisinde rol alan Burak Özçivit, bugün izin günü olduğunu belirterek gezmeye çıktıklarını söyledi.

EKRANLARA DÖNÜYOR

Oğlu Karan’ın doğumundan sonra setlere ara veren Fahriye Evcen’e, “Fahriye Hanım sizi yakında ekranda görebilecek miyiz?” sorusu yöneltildi.

Fahriye Evcen'in cevaplamasını beklemeyen Burak Özçivit'ten yanıt geldi: “Farklı sürprizleri olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.