lösev

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya çiftinden aşk pozları

Magazin (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 28.04.2021 - 13:22, Güncelleme: 28.04.2021 - 13:22 10760+ kez okundu.
 

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya çiftinden aşk pozları

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya çiftinden aşk pozları

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bugüne kadar paylaştığı tüm fotoğrafları aniden kaldıran Ayça Çağla Altunkaya’nın hamlesi, akıllara “Ayrıldılar mı?” sorusunu getirirken, cevap çok kısa sürede geldi. Çift, sarmaş dolaş poz verdi. MAKYAJSIZ POZLAR Survivor'un çekimleri nedeniyle Dominik'te bulunan Ilıcalı'ya eşlik eden Ayça Çağla Altunkaya’nın, sosyal medyaya yayılan yeni karelerde makyajsız oluşu da dikkatlerden kaçmadı. Ilıcalı ve Altunkaya’nın mutlu halleri, sevenlerini de heyecanlandırdı. HEMŞİRELİK OKULUNDAN MEZUN OLDU Bu arada Acun Ilıcalı’nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın mesleği de ortaya çıktı. Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya'nın, hemşirelik okulundan mezun olduğu öğrenildi.
Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya çiftinden aşk pozları

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya aşkı tam gaz devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bugüne kadar paylaştığı tüm fotoğrafları aniden kaldıran Ayça Çağla Altunkaya’nın hamlesi, akıllara “Ayrıldılar mı?” sorusunu getirirken, cevap çok kısa sürede geldi.

Çift, sarmaş dolaş poz verdi.

MAKYAJSIZ POZLAR

Survivor'un çekimleri nedeniyle Dominik'te bulunan Ilıcalı'ya eşlik eden Ayça Çağla Altunkaya’nın, sosyal medyaya yayılan yeni karelerde makyajsız oluşu da dikkatlerden kaçmadı.

Ilıcalı ve Altunkaya’nın mutlu halleri, sevenlerini de heyecanlandırdı.

HEMŞİRELİK OKULUNDAN MEZUN OLDU

Bu arada Acun Ilıcalı’nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın mesleği de ortaya çıktı.

Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya'nın, hemşirelik okulundan mezun olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.