lösev

Şehidin kız arkadaşından duygulandıran paylaşım

Genel (BH) - BLOK HABER | 30.04.2021 - 14:02, Güncelleme: 30.04.2021 - 14:02 3593+ kez okundu.
 

Şehidin kız arkadaşından duygulandıran paylaşım

Şehidin kız arkadaşından duygulandıran paylaşım

Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşının paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarını duygulandırdı. Hain terör örgütü PKK'ya yönelik mücadelede bir vatan evladı daha toprağa düştü. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'nin cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi. "KAVUŞMAMIZ AHİRETE KALDI" Gözyaşları arasında defnedilen şehidimizin kız arkadaşının sosyal medya paylaşımı ise gündem oldu. Gökçe'nin kız arkadaşı, beraber çekildikleri bir fotoğrafla birlikte yaptığı paylaşımda, "Yiğidim güzel gözlüm söz verdiğim gibi başım dik karşılayacağım seni. Bekle beni demiştin bekleme sırası sende bu sefer kurban olduğum. Kavuşmamız ahirete kaldı nefesim." ifadelerini kullandı. Paylaşım binlerce beğeni alırken, kullanıcılar teröre lanet yağdırdı.
Şehidin kız arkadaşından duygulandıran paylaşım

Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşının paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarını duygulandırdı.
Hain terör örgütü PKK'ya yönelik mücadelede bir vatan evladı daha toprağa düştü.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'nin cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi.

"KAVUŞMAMIZ AHİRETE KALDI"
Gözyaşları arasında defnedilen şehidimizin kız arkadaşının sosyal medya paylaşımı ise gündem oldu.

Gökçe'nin kız arkadaşı, beraber çekildikleri bir fotoğrafla birlikte yaptığı paylaşımda, "Yiğidim güzel gözlüm söz verdiğim gibi başım dik karşılayacağım seni. Bekle beni demiştin bekleme sırası sende bu sefer kurban olduğum. Kavuşmamız ahirete kaldı nefesim." ifadelerini kullandı.

Paylaşım binlerce beğeni alırken, kullanıcılar teröre lanet yağdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.