lösev

TARSUS İDMAN YURDU ERGÜN HOCA İLE YENİDEN ANLAŞTI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.05.2021 - 15:06, Güncelleme: 03.05.2021 - 15:06 4430+ kez okundu.
 

TARSUS İDMAN YURDU ERGÜN HOCA İLE YENİDEN ANLAŞTI

TARSUS İDMAN YURDU ERGÜN HOCA İLE YENİDEN ANLAŞTI

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu, Teknik Direktör Ergün Penbe ile yeniden anlaştı.   Fırat Maktay’ın haberine göre, Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, 2021-2022 futbol sezonunda hedeflenen şampiyonluk  yoluna  Teknik Direktör  Ergün Penbe ile anlaşarak çıkacak.   Konu ile ilgili olarak Tarsus idmanyurdu'ndan yapılan açiklama şöyle:  " kulüp başkanımız  H.Şahin Kırbıyık başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı neticesinde Teknik Direktörümüz Ergün Penbe ile 2021-2022 sezonunda devam etme kararı alınmıştır.  Kulüp başkanımız H.Sahin Kırbıyık,, Büyük Tarsus Yürüyüşünde hedefimiz önümüzdeki sezon şampiyon olmaktır. Yaklaşık 2 senedir zorluklarla mücadele eden hocamız bu kentin değerleri arasına girmiştir. Zorlu geçen lig maratonun sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Bu kente özlenen şampiyonluk için söz verdik. Bizde işe hocamızla oturarak başladık. Hocamızın da bizim gibi bu şehre sözü var, inşallah hep birlikte şampiyon yapıp sözümüzü tutacağız. Kulübümüze ve Ergün Penbe hocamıza hayırlı olsun"
TARSUS İDMAN YURDU ERGÜN HOCA İLE YENİDEN ANLAŞTI

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu, Teknik Direktör Ergün Penbe ile yeniden anlaştı.

 

Fırat Maktay’ın haberine göre, Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, 2021-2022 futbol sezonunda hedeflenen şampiyonluk  yoluna  Teknik Direktör  Ergün Penbe ile anlaşarak çıkacak.

 

Konu ile ilgili olarak Tarsus idmanyurdu'ndan yapılan açiklama şöyle:

 " kulüp başkanımız  H.Şahin Kırbıyık başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı neticesinde Teknik Direktörümüz Ergün Penbe ile 2021-2022 sezonunda devam etme kararı alınmıştır.  Kulüp başkanımız H.Sahin Kırbıyık,, Büyük Tarsus Yürüyüşünde hedefimiz önümüzdeki sezon şampiyon olmaktır. Yaklaşık 2 senedir zorluklarla mücadele eden hocamız bu kentin değerleri arasına girmiştir. Zorlu geçen lig maratonun sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Bu kente özlenen şampiyonluk için söz verdik. Bizde işe hocamızla oturarak başladık. Hocamızın da bizim gibi bu şehre sözü var, inşallah hep birlikte şampiyon yapıp sözümüzü tutacağız. Kulübümüze ve Ergün Penbe hocamıza hayırlı olsun"

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.