lösev

Tüfekle oyun oynarken arkadaşını vurdu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 13.05.2021 - 14:26, Güncelleme: 13.05.2021 - 14:26 3712+ kez okundu.
 

Tüfekle oyun oynarken arkadaşını vurdu

Tüfekle oyun oynarken arkadaşını vurdu

Giresun’un Espiye ilçesinde bir kişi av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, ilçenin Taflancıkköyü merkez mevkiinde Onur Can Tiryaki (21) ile arkadaşı B.S. (25) av tüfeği ile oynadıkları sırada tüfek ateş aldı. Olayda başından vurulan Onur Can Tiryaki, olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli B.S. ise jandarma tarafından gözaltına alınırken, olay ilgili soruşturma sürüldüğü bildirildi.
Tüfekle oyun oynarken arkadaşını vurdu
Giresun’un Espiye ilçesinde bir kişi av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, ilçenin Taflancıkköyü merkez mevkiinde Onur Can Tiryaki (21) ile arkadaşı B.S. (25) av tüfeği ile oynadıkları sırada tüfek ateş aldı. Olayda başından vurulan Onur Can Tiryaki, olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli B.S. ise jandarma tarafından gözaltına alınırken, olay ilgili soruşturma sürüldüğü bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.