lösev

19 Mayıs Coşkusunu tüm halkımızla paylaşacağız

Mezitli (BH) - BLOK HABER | 19.05.2021 - 09:10, Güncelleme: 19.05.2021 - 09:10 3076+ kez okundu.
 

19 Mayıs Coşkusunu tüm halkımızla paylaşacağız

19 Mayıs Coşkusunu tüm halkımızla paylaşacağız

  Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102. Yıldönümü olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mezitli’de bayram coşkusunu her zaman olduğu gibi büyük coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Pandemi nedeniyle halkımızla büyük coşkulu törenlerle yürüyüşlerle kutlayamasak da oluşturacağımız konvoy ve gösterilerle, halkımıza bu sevinci yaşatacağız” dedi. Başkan Tarhan, “Atatürk sevgisini ve ona olan özlemimizi hep bir ağızdan daha coşkulu haykıracağız. 102 yıl önce Mustafa Kemal kuruluş ve kurtuluş mücadelesini başlatıyordu: Bizler Sosyal Demokratlar olarak, halk olarak, onun izinden gidiyoruz. Belki el ele olamayacağız ama biz konvoyumuzda, halkımız balkon ve pencerelerinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı birlikte kutlayacağız" dedi. Gençliğin Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet'e sahip çıkması gerektiği vurgusunu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şu ifadelere yer verdi; "Türkiye'yi karanlık emellerine kimse alet edemeyecek. Cumhuriyet ve Atatürk Devrimlerine her türlü ortamda sahip çıkacağız, gençlerimizde dimdik duracaklardır. Atatürk'e verdikleri söz lafta kalmayacak, gençlerimiz Türkiye'ye sahip çıkacaklardır. Tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" dedi.
19 Mayıs Coşkusunu tüm halkımızla paylaşacağız

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102. Yıldönümü olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mezitli’de bayram coşkusunu her zaman olduğu gibi büyük coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Pandemi nedeniyle halkımızla büyük coşkulu törenlerle yürüyüşlerle kutlayamasak da oluşturacağımız konvoy ve gösterilerle, halkımıza bu sevinci yaşatacağız” dedi.

Başkan Tarhan, “Atatürk sevgisini ve ona olan özlemimizi hep bir ağızdan daha coşkulu haykıracağız. 102 yıl önce Mustafa Kemal kuruluş ve kurtuluş mücadelesini başlatıyordu: Bizler Sosyal Demokratlar olarak, halk olarak, onun izinden gidiyoruz. Belki el ele olamayacağız ama biz konvoyumuzda, halkımız balkon ve pencerelerinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı birlikte kutlayacağız" dedi.

Gençliğin Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet'e sahip çıkması gerektiği vurgusunu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şu ifadelere yer verdi; "Türkiye'yi karanlık emellerine kimse alet edemeyecek. Cumhuriyet ve Atatürk Devrimlerine her türlü ortamda sahip çıkacağız, gençlerimizde dimdik duracaklardır. Atatürk'e verdikleri söz lafta kalmayacak, gençlerimiz Türkiye'ye sahip çıkacaklardır. Tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.