lösev

Öykü Çelik’in Survivor tişörtü 20 bin TL’ye satıldı

Yaşam 22.05.2021 - 12:35, Güncelleme: 22.05.2021 - 12:35 4075+ kez okundu.
 

Öykü Çelik’in Survivor tişörtü 20 bin TL’ye satıldı

SMA hastası Miran Duman’a yardım için yapılan canlı yayında Öykü Çelik’in Survivor’da giydiği tişört 20 bin TL’ye satıldı. Canlı yayın sırasında izleyicilerden bir kişi Çelik’in tokasına da 2 bin TL teklif etti ve oyuncu bu teklifi kabul ederek tokasını da bağışladı. Eda Özerkan ve Timur Acar’ın da yer aldığı yardım gecesinde Mirhan Duman bebek için 150 bin TL toplandı.

SMA hastası Miran Duman’a yardım için yapılan canlı yayında Öykü Çelik’in Survivor’da giydiği tişört 20 bin TL’ye satıldı.

Canlı yayın sırasında izleyicilerden bir kişi Çelik’in tokasına da 2 bin TL teklif etti ve oyuncu bu teklifi kabul ederek tokasını da bağışladı.

Eda Özerkan ve Timur Acar’ın da yer aldığı yardım gecesinde Mirhan Duman bebek için 150 bin TL toplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.