lösev

MTOSBden Tuğamiral Gedike ziyaret

Genel (AA) - Anadolu Ajansı | 24.05.2021 - 13:46, Güncelleme: 24.05.2021 - 13:46 2539+ kez okundu.
 

MTOSBden Tuğamiral Gedike ziyaret

MTOSBden Tuğamiral Gedike ziyaret

MTOSB Yönetim Kurulu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik’i makamında ziyaret etti.   MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.   Gerçekleştirilen ziyarete MTOSB Başkanı Sabri Tekli'nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Haddat, Seyfetullah Işık, Denetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akyüz, Hasan Yıldırım, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve Eğitim ve Güvenlik Koordinatörü Hasan Basri Uçar katıldı.   ‘SANAYİCİMİZ ÜRETİME ARA VERMİYOR’   Ziyaret sırasında konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Yaklaşık 1 yıldır tüm dünyada etkisini gösteren pandemiye rağmen sanayicilerimiz üretime hiç ara vermediler. Devletimizin sanayicilerimize sağladığı imkanlar ve üst düzey sağlık önlemleri ile tam kapanma döneminde bile üretime ve ihracata devam eden sanayicilerimiz bu zorlu süreçte ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürdüler. Hatta Cumhuriyet tarihimizin en yüksek ihracat rakamları pandemi döneminde ortaya çıktı. Önce ülkemiz, sonra kentimiz için üretmeye, ihracat yapmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz’ dedi.
MTOSBden Tuğamiral Gedike ziyaret

MTOSB Yönetim Kurulu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik’i makamında ziyaret etti.

 

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 

Gerçekleştirilen ziyarete MTOSB Başkanı Sabri Tekli'nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Haddat, Seyfetullah Işık, Denetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akyüz, Hasan Yıldırım, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve Eğitim ve Güvenlik Koordinatörü Hasan Basri Uçar katıldı.

 

‘SANAYİCİMİZ ÜRETİME ARA VERMİYOR’

 

Ziyaret sırasında konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Yaklaşık 1 yıldır tüm dünyada etkisini gösteren pandemiye rağmen sanayicilerimiz üretime hiç ara vermediler. Devletimizin sanayicilerimize sağladığı imkanlar ve üst düzey sağlık önlemleri ile tam kapanma döneminde bile üretime ve ihracata devam eden sanayicilerimiz bu zorlu süreçte ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürdüler. Hatta Cumhuriyet tarihimizin en yüksek ihracat rakamları pandemi döneminde ortaya çıktı. Önce ülkemiz, sonra kentimiz için üretmeye, ihracat yapmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz’ dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.