lösev

Toroslar Belediyesi Vezneleri Bu Hafta Sonu Açık

Genel (AA) - Anadolu Ajansı | 28.05.2021 - 11:56, Güncelleme: 28.05.2021 - 11:56 2617+ kez okundu.
 

Toroslar Belediyesi Vezneleri Bu Hafta Sonu Açık

Toroslar Belediyesi Vezneleri Bu Hafta Sonu Açık

Toroslar Belediyesi; Emlak, ÇTV ve İlan, Reklam Vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.   Emlak ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik ile İlan, Reklam Vergilerinin 2021 yılı ilk taksit ödemeleri; 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona erecek.   Toroslar Belediyesi'nin tahsilat vezneleri, vatandaşların vergi ödemelerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için 29 Mayıs Cumartesi ve 30 Mayıs Pazar günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.   "Vergilerinizi Online Ödeyebilirsiniz"   Mükellefler, vergi ödemelerini belediye hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesi'nin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.   "Covid-19'a Karşı Tedbirleri En Üst Seviyede Tutuyoruz"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; vatandaşların vergi ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek; "Covid-19'a karşı tedbirleri en üst seviyede tutuyoruz. Veznelerde yoğunluk oluşmaması için 31 Mayıs 2021  Pazartesi günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerimizi bu hafta sonu açık bulunduracağız" dedi.
Toroslar Belediyesi Vezneleri Bu Hafta Sonu Açık

Toroslar Belediyesi; Emlak, ÇTV ve İlan, Reklam Vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

 

Emlak ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik ile İlan, Reklam Vergilerinin 2021 yılı ilk taksit ödemeleri; 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona erecek.

 

Toroslar Belediyesi'nin tahsilat vezneleri, vatandaşların vergi ödemelerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için 29 Mayıs Cumartesi ve 30 Mayıs Pazar günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

"Vergilerinizi Online Ödeyebilirsiniz"

 

Mükellefler, vergi ödemelerini belediye hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesi'nin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.

 

"Covid-19'a Karşı Tedbirleri En Üst Seviyede Tutuyoruz"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; vatandaşların vergi ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek; "Covid-19'a karşı tedbirleri en üst seviyede tutuyoruz. Veznelerde yoğunluk oluşmaması için 31 Mayıs 2021  Pazartesi günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerimizi bu hafta sonu açık bulunduracağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.