lösev

Tramvay hattına zarar verebilecek dallar budandı

Yaşam (BH) - BLOK HABER | 01.06.2021 - 14:34, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:34 4239+ kez okundu.
 

Tramvay hattına zarar verebilecek dallar budandı

Tramvay hattına zarar verebilecek dallar budandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek hafta içi yoğun trafik nedeniyle yapamadığı çalışmalara ağırlık veriyor. Park ve Bahçeler ekipleri bu kapsamda hafta sonu tramvay güzergahında bulunan ve elektrik dallarına uzanan ağaç dallarını budadı.   HAFTA SONU BUDAMA ÇALIŞMASI Kentin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alan inşa eden Büyükşehir Belediyesi, bu alanlar ve dışındaki ağaçların bakım ve onarımını da ihmal etmiyor. Ekipler hafta içi araç trafiği nedeniyle yapamadığı çalışmaları hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında gerçekleştiriyor.   ELEKTRİK TELLERİNE UZANAN DALLAR KESİLDİ Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, hafta sonu tramvay güzergahında çalışma yaptı. Tramvay güzergahında bulunan ve elektrik hattını doğru uzayan ağaç dalları ekipler tarafından budandı. Yapılan çalışmayla tramvay güzergahı bulunan elektrik telleri güvenceye alındı, ağaçlardan oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçildi.
Tramvay hattına zarar verebilecek dallar budandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek hafta içi yoğun trafik nedeniyle yapamadığı çalışmalara ağırlık veriyor. Park ve Bahçeler ekipleri bu kapsamda hafta sonu tramvay güzergahında bulunan ve elektrik dallarına uzanan ağaç dallarını budadı.

 

HAFTA SONU BUDAMA ÇALIŞMASI
Kentin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alan inşa eden Büyükşehir Belediyesi, bu alanlar ve dışındaki ağaçların bakım ve onarımını da ihmal etmiyor. Ekipler hafta içi araç trafiği nedeniyle yapamadığı çalışmaları hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında gerçekleştiriyor.

 

ELEKTRİK TELLERİNE UZANAN DALLAR KESİLDİ

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, hafta sonu tramvay güzergahında çalışma yaptı. Tramvay güzergahında bulunan ve elektrik hattını doğru uzayan ağaç dalları ekipler tarafından budandı. Yapılan çalışmayla tramvay güzergahı bulunan elektrik telleri güvenceye alındı, ağaçlardan oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.