lösev

Ceyda Ateş e Buğra Toplusoy dan esprili yorum

Genel (BH) - BLOK HABER | 02.06.2021 - 09:40, Güncelleme: 02.06.2021 - 09:40 3138+ kez okundu.
 

Ceyda Ateş e Buğra Toplusoy dan esprili yorum

Ceyda Ateş e Buğra Toplusoy dan esprili yorum

Oyuncu Ceyda Ateş'in kızıyla paylaştığı fotoğrafa, eşi Buğra Toplusoy'dan yorum geldi. Yedi ay önce ilk kez annelik duygusunu tadan oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia ile bir paylaşım yaptı. "UFAK YAŞTA ÖĞRETMELİ" Kızıyla hayvanat bahçesine giden Ceyda Ateş, 'Ufak yaşta hayvanlara iyi davranmayı öğretirseniz büyüdüklerinde daha iyi insan olurlar." notunu düştü. "ÇOCUĞU KENDİNE BENZETTİN" Buğra Toplusoy da eşi Ceyda Ateş'in paylaşımına kayıtsız kalmadı, esprili bir yorum yazdı. "Çocuğu da kendine benzettin, hayvanat bahçesi açmak için bir bu sürüngenimiz eksikti." dedi.
Ceyda Ateş e Buğra Toplusoy dan esprili yorum

Oyuncu Ceyda Ateş'in kızıyla paylaştığı fotoğrafa, eşi Buğra Toplusoy'dan yorum geldi.

Yedi ay önce ilk kez annelik duygusunu tadan oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia ile bir paylaşım yaptı.

"UFAK YAŞTA ÖĞRETMELİ"

Kızıyla hayvanat bahçesine giden Ceyda Ateş, 'Ufak yaşta hayvanlara iyi davranmayı öğretirseniz büyüdüklerinde daha iyi insan olurlar." notunu düştü.

"ÇOCUĞU KENDİNE BENZETTİN"

Buğra Toplusoy da eşi Ceyda Ateş'in paylaşımına kayıtsız kalmadı, esprili bir yorum yazdı. "Çocuğu da kendine benzettin, hayvanat bahçesi açmak için bir bu sürüngenimiz eksikti." dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.