lösev

Tarsus Emniyeti Duyulan Patlama Seslerinin Nedenini Araştırıyor

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 09.06.2021 - 08:53, Güncelleme: 09.06.2021 - 08:53 3122+ kez okundu.
 

Tarsus Emniyeti Duyulan Patlama Seslerinin Nedenini Araştırıyor

Tarsus Emniyeti Duyulan Patlama Seslerinin Nedenini Araştırıyor

Tarsus'ta gece saat 23.40 sularında duyulan ve ardından bir kez daha duyulan şiddetli patlama sesleri ile ilgili Tarsus Emniyeti araştırmasını sürdürüyor. Adana ve Tarsus'ta duyulan patlama sesleri ile ilgili emniyet ekiplerinin konuyu titizlikle araştırdıkları kaydedildi. Emniyete yakın kaynaklar polis ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durumun olmadığını belirterek duyulan seslere ilişkin araştırmanın sürdürüldüğü öğrenildi. VATANDAŞLAR PATLAMA SESİNİN ARAŞTIRIYOR Tarsus'ta duyulan patlama sesleri sonrasın vatandaşlar, sosyal medyada haber sitelerini soru yağmuruna tuttu. Haberlere yorum yapan vatandaşlardan bazıları, evlerinin camlarının titrediği, daha önce böyle bir ses duymadıklarını kaydettiler. 
Tarsus Emniyeti Duyulan Patlama Seslerinin Nedenini Araştırıyor

Tarsus'ta gece saat 23.40 sularında duyulan ve ardından bir kez daha duyulan şiddetli patlama sesleri ile ilgili Tarsus Emniyeti araştırmasını sürdürüyor.
Adana ve Tarsus'ta duyulan patlama sesleri ile ilgili emniyet ekiplerinin konuyu titizlikle araştırdıkları kaydedildi.
Emniyete yakın kaynaklar polis ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durumun olmadığını belirterek duyulan seslere ilişkin araştırmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
VATANDAŞLAR PATLAMA SESİNİN ARAŞTIRIYOR
Tarsus'ta duyulan patlama sesleri sonrasın vatandaşlar, sosyal medyada haber sitelerini soru yağmuruna tuttu.
Haberlere yorum yapan vatandaşlardan bazıları, evlerinin camlarının titrediği, daha önce böyle bir ses duymadıklarını kaydettiler. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.