lösev

TİY BAŞKANI KIRBIYIK CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLANDIRDI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.06.2021 - 09:05, Güncelleme: 18.06.2021 - 09:05 2624+ kez okundu.
 

TİY BAŞKANI KIRBIYIK CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLANDIRDI

TİY BAŞKANI KIRBIYIK CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLANDIRDI

Tarsus idmanyurdu başkanı Şahin Kırbıyık, 17.06.2021 günü saat 13.00’de canlı yayına katıldı. Kırbıyık “Tarsus sevdası için çıkıp geldim. Tarsus idmanyurdunu yaşatmak için elimi taşyın altına koydum. Siyasilerden bir yardım göremedim. Bunun acısını Tarsus halkı çekiyor. Elimizden geldiğince mücadele edeceğiz ve acı çektirmeyeceğiz. Tarsus idmanyurdu için üzülende var sevinende. Ben Şahin kırbıyık olarak Tarsus idmanyurdunu kalıcı ve başarılı kılmak süper lige kadar taşımak istiyorum. Ne mülki yetkililerden, ne ticari ilişkisi olan işadamlarından yardım görmüyoruz. Ben 34 yıldır Tarsus’tan uzaktım. Benim mizacımda siyaset yok, o nedenle çok sevdiğim sporla ilgileniyorum.Ben ticaret adamıyım pratik olurum hızlı sonuç almak isterim."
TİY BAŞKANI KIRBIYIK CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLANDIRDI

Tarsus idmanyurdu başkanı Şahin Kırbıyık, 17.06.2021 günü saat 13.00’de canlı yayına katıldı. Kırbıyık

Tarsus sevdası için çıkıp geldim. Tarsus idmanyurdunu yaşatmak için elimi taşyın altına koydum. Siyasilerden bir yardım göremedim. Bunun acısını Tarsus halkı çekiyor. Elimizden geldiğince mücadele edeceğiz ve acı çektirmeyeceğiz. Tarsus idmanyurdu için üzülende var sevinende. Ben Şahin kırbıyık olarak Tarsus idmanyurdunu kalıcı ve başarılı kılmak süper lige kadar taşımak istiyorum. Ne mülki yetkililerden, ne ticari ilişkisi olan işadamlarından yardım görmüyoruz. Ben 34 yıldır Tarsus’tan uzaktım. Benim mizacımda siyaset yok, o nedenle çok sevdiğim sporla ilgileniyorum.Ben ticaret adamıyım pratik olurum hızlı sonuç almak isterim."

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.