lösev

SINAV ÖNCESİ TARSUS GENÇLİK KAMPINDA GÜZEL BİR GÜN

Genel (BH) - BLOK HABER | 19.06.2021 - 10:17, Güncelleme: 19.06.2021 - 10:17 2653+ kez okundu.
 

SINAV ÖNCESİ TARSUS GENÇLİK KAMPINDA GÜZEL BİR GÜN

ÜNİVERSİTE ADAYLARI ZORLU SINAV ÖNCESİ TARSUS GENÇLİK KAMPINDA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Tarsus şube öğrencileri, 26 Haziran’da yapılacak olan ve üniversite kapılarını açacak zorlu sınav öncesinde stres attı. Yıl boyunca sınav hazırlıklarını Büyükşehir Kurs Merkezinden faydalanarak gerçekleştiren öğrenciler, gruplar halinde hem Doğa Parkı’nı, hem de Gençlik Kampı’nı gezip, doyasıyaeğlenme şansı buldular. Başkan Vahap Seçer’in gençlerin yaşamlarının belki de en önemli dönemeci durumundaki sınava en iyi şekilde hazırlanmaları için oldukça önemsediği Büyükşehir Kurs Merkezlerinden faydalanan öğrenciler, moral depoladılar. Kurs idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği etkinliklerde, öğrencilere yemek ikramında bulunuldu. Doğa yürüyüşünün düzenlendiği etkinlikte, müzik dinletisi ile hoş dakikalar yaşandı.  
ÜNİVERSİTE ADAYLARI ZORLU SINAV ÖNCESİ TARSUS GENÇLİK KAMPINDA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Tarsus şube öğrencileri, 26 Haziran’da yapılacak olan ve üniversite kapılarını açacak zorlu sınav öncesinde stres attı. Yıl boyunca sınav hazırlıklarını Büyükşehir Kurs Merkezinden faydalanarak gerçekleştiren öğrenciler, gruplar halinde hem Doğa Parkı’nı, hem de Gençlik Kampı’nı gezip, doyasıyaeğlenme şansı buldular. Başkan Vahap Seçer’in gençlerin yaşamlarının belki de en önemli dönemeci durumundaki sınava en iyi şekilde hazırlanmaları için oldukça önemsediği Büyükşehir Kurs Merkezlerinden faydalanan öğrenciler, moral depoladılar. Kurs idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği etkinliklerde, öğrencilere yemek ikramında bulunuldu. Doğa yürüyüşünün düzenlendiği etkinlikte, müzik dinletisi ile hoş dakikalar yaşandı.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.