lösev

HASTANEDE BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.06.2021 - 13:46, Güncelleme: 19.06.2021 - 13:46 2883+ kez okundu.
 

HASTANEDE BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

HASTANEDE BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Tarsus Devlet Hastanesi'ne tedavi için gelen hasta ve yakınlarına Başhekimden babalar günü sürprizi. Tarsus Devlet Hastanesi başhekimi Sadık Emre Direk babalar günü nedeniyle Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hasta yakınlarının ve tedavi gören hastaların babalar gününü kutladı. Çeşitli çiçek ve hediyelerle hastane içinde ziyaret ettiği vatandaşları gezen başhekim Direk, "öncelikle kentimizde covid nedeniyle tüm önlemleri alan her bir vatandaşımıza tek tek teşekkür ediyorum. Bu vesile ile öncelikle şehitlerimizin babaları olmak üzere muhterem ailelerini, hasta ve yakınlarının babalar gününü kutluyorum dedi.
HASTANEDE BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Tarsus Devlet Hastanesi'ne tedavi için gelen hasta ve yakınlarına Başhekimden babalar günü sürprizi.
Tarsus Devlet Hastanesi başhekimi Sadık Emre Direk babalar günü nedeniyle Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hasta yakınlarının ve tedavi gören hastaların babalar gününü kutladı.
Çeşitli çiçek ve hediyelerle hastane içinde ziyaret ettiği vatandaşları gezen başhekim Direk, "öncelikle kentimizde covid nedeniyle tüm önlemleri alan her bir vatandaşımıza tek tek teşekkür ediyorum. Bu vesile ile öncelikle şehitlerimizin babaları olmak üzere muhterem ailelerini, hasta ve yakınlarının babalar gününü kutluyorum dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.