lösev

TOROSLAR BELEDİYE PERSONELİNE MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 22.06.2021 - 11:37, Güncelleme: 22.06.2021 - 11:37 2770+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYE PERSONELİNE MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ

Afşın Yılmaz belediye bünyesinde çalışan 400 işçi ve inşaat ustasına Mesleki Yeterlilik Belgesi kazandırıyor

Başkan Yılmaz; "Personelimiz, bilgi ve becerilerini bu belgeyle tescillemiş olacak. Amacımız, daha kaliteli ve güvenli bir iş ortamı sağlamak" dedi. Toroslar Belediyesi, nitelikli iş gücünü artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarla göz dolduruyor. Tehlikeli ve çok tehlikeli meslek alanlarında çalışan belediye işçileri, Fen İşleri Müdürlüğü sahasında uygulamalı eğitimin ardından yapılan sınav sonucuna göre uluslararası geçerliliğe sahip olan Mesleki Yeterlilik Belgesi'ni almaya hak kazanacaklar. Toroslar'da Öncelik İş Güvenliği Hayata geçirdikleri projelerle her geçen gün büyüyen ve gelişen Toroslar'da hizmet kalitesini daha da artırmak amacıyla çalıştıklarını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Personelimizin eğitimi ve nitelikli iş gücünün artması için çalışıyoruz. Bu projeyle işçilerimiz, bilgi ve donanımlarının yanı sıra mesleki yeterliliklerini de tescillemiş olacaklar. Önceliğimiz her zaman iş güvenliği ve sağlığı. Bu nedenle bu eğitimleri çok önemsiyoruz" şeklinde konuştu.  
Afşın Yılmaz belediye bünyesinde çalışan 400 işçi ve inşaat ustasına Mesleki Yeterlilik Belgesi kazandırıyor


Başkan Yılmaz; "Personelimiz, bilgi ve becerilerini bu belgeyle tescillemiş olacak. Amacımız, daha kaliteli ve güvenli bir iş ortamı sağlamak" dedi. Toroslar Belediyesi, nitelikli iş gücünü artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarla göz dolduruyor. Tehlikeli ve çok tehlikeli meslek alanlarında çalışan belediye işçileri, Fen İşleri Müdürlüğü sahasında uygulamalı eğitimin ardından yapılan sınav sonucuna göre uluslararası geçerliliğe sahip olan Mesleki Yeterlilik Belgesi'ni almaya hak kazanacaklar. Toroslar'da Öncelik İş Güvenliği Hayata geçirdikleri projelerle her geçen gün büyüyen ve gelişen Toroslar'da hizmet kalitesini daha da artırmak amacıyla çalıştıklarını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Personelimizin eğitimi ve nitelikli iş gücünün artması için çalışıyoruz. Bu projeyle
işçilerimiz, bilgi ve donanımlarının yanı sıra mesleki yeterliliklerini de tescillemiş olacaklar. Önceliğimiz her zaman iş güvenliği ve sağlığı. Bu nedenle bu eğitimleri çok önemsiyoruz" şeklinde konuştu.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.