lösev

TARSUS İDMAN YURDU NA YAKIŞAN TESİS

Genel (BH) - BLOK HABER | 26.06.2021 - 08:28, Güncelleme: 26.06.2021 - 08:28 2690+ kez okundu.
 

TARSUS İDMAN YURDU NA YAKIŞAN TESİS

Tarsus İdman Yurdu nun yenilenen tesislerinin açılışı yapıldı

TFF 2 Ligde yer alan Tarsus İdman Yurdu'nun yenilenen tesislerinin açılışı yapıldı. Törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Milletvekilleri Baki Şimşek, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın da katıldı. Bozdoğan 2021-2022 sezonu öncesinden Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüz Tarsus İdman Yurdu'muzun yenilenen tesislerin açılışına katıldı. Bozdoğan ‘’Emeği geçen Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık ve yönetimine teşekkür ediyor, tesisin kulübümüze, şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz’’ dedi. Ayrıca Atatürk Büstü de açıldı.  
Tarsus İdman Yurdu nun yenilenen tesislerinin açılışı yapıldı


TFF 2 Ligde yer alan Tarsus İdman Yurdu'nun yenilenen tesislerinin açılışı yapıldı. Törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Milletvekilleri Baki Şimşek, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın da katıldı. Bozdoğan 2021-2022 sezonu öncesinden Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüz Tarsus İdman
Yurdu'muzun yenilenen tesislerin açılışına katıldı. Bozdoğan ‘’Emeği geçen Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık ve yönetimine teşekkür ediyor, tesisin kulübümüze, şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz’’ dedi. Ayrıca Atatürk Büstü de açıldı.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.