lösev

Bucak'ta açık hava konseri

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2021 - 10:22, Güncelleme: 03.07.2021 - 10:22 3980+ kez okundu.
 

Bucak'ta açık hava konseri

Bucak'ta açık hava konseri

  Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde normalleşme süreci kapsamında ilk açık hava konseri gerçekleştirildi. Konserde Tuğba Karakuş ve Hüseyin Kağıt sahneye çıktı. Bucak Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ilk açık hava konseri Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Konseri Kaymakam Erol Tanrıkulu, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, belediye başkan yardımcıları Yasin Çiçek, Oğuzhan Erdoğan, AK Parti İlçe Bakanı Mustafa Oğuz, AK Parti Bucak yönetimi de izledi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilen konserde ilk olarak Tuğba Karakuş, ardından ise Hüseyin Kağıt sahneye çıktı. Konserde Kaymakam Erol Tanrıkulu, AK Parti Milletvekili Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından Hüseyin Kağıt ve Tuğba Karakuş'a anmalık fincan takımı ve Bucak salebi hediye edildi. Konuşmalar sonrası ise protokol üyeleri Hüseyin Kağıt'ın söylediği oyun havaları eşliğinde oynadı. FOTOĞRAFLI
Bucak'ta açık hava konseri

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde normalleşme süreci kapsamında ilk açık hava konseri gerçekleştirildi. Konserde Tuğba Karakuş ve Hüseyin Kağıt sahneye çıktı.

Bucak Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ilk açık hava konseri Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Konseri Kaymakam Erol Tanrıkulu, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, belediye başkan yardımcıları Yasin Çiçek, Oğuzhan Erdoğan, AK Parti İlçe Bakanı Mustafa Oğuz, AK Parti Bucak yönetimi de izledi.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilen konserde ilk olarak Tuğba Karakuş, ardından ise Hüseyin Kağıt sahneye çıktı. Konserde Kaymakam Erol Tanrıkulu, AK Parti Milletvekili Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından Hüseyin Kağıt ve Tuğba Karakuş'a anmalık fincan takımı ve Bucak salebi hediye edildi. Konuşmalar sonrası ise protokol üyeleri Hüseyin Kağıt'ın söylediği oyun havaları eşliğinde oynadı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.