lösev

Kum Dağı'nda alt yapı sorunları çözümlendi

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2021 - 10:22, Güncelleme: 03.07.2021 - 10:22 3125+ kez okundu.
 

Kum Dağı'nda alt yapı sorunları çözümlendi

Kum Dağı'nda alt yapı sorunları çözümlendi

  Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Demre'ye bağlı Büyükkum Mahallesi Kum Dağı mevkii kara yolundaki tüm alt yapı sorunları çözümlendi. Büyükkum Mahallesi'ndeki yazlık siteler ve Demre Kaymakamlığı lojmanının da bulunduğu Kum Dağı mevkiindeki kara yolunun yazlıklarla, Likya Uygarlıkları Müzesi arasındaki kalan bölümündeki sürekli arıza yapan, patlayan içme suyu boruları yenilendi. Ardından bozulan yaya kaldırımı yeniden düzenlendi. İçme suyu boruları yenilenirken bozulan yolun yaklaşık 200 metrelik bölümü, sıcak asfalt ile kaplandı. Antalya'dan gelen ASAT asfaltlama ekibi yaklaşık 40 derece sıcaklık altında asfaltlama çalışmasını tamamladı. Böylece yılladır sorun yaşanan yolun bu bölümünde alt yapı sorunu çözümlenmiş oldu. ASAT Genel Müdürlüğü Demre Birimi yetkilileri, "Kum Dağı yolunun bu bölümünde son yıllarda sürekli olarak yaşanan sorunlara kökten çözüm bulundu. Alt yapı sorunu çözümlendi" dedi. FOTOĞRAFLI
Kum Dağı'nda alt yapı sorunları çözümlendi

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Demre'ye bağlı Büyükkum Mahallesi Kum Dağı mevkii kara yolundaki tüm alt yapı sorunları çözümlendi.

Büyükkum Mahallesi'ndeki yazlık siteler ve Demre Kaymakamlığı lojmanının da bulunduğu Kum Dağı mevkiindeki kara yolunun yazlıklarla, Likya Uygarlıkları Müzesi arasındaki kalan bölümündeki sürekli arıza yapan, patlayan içme suyu boruları yenilendi. Ardından bozulan yaya kaldırımı yeniden düzenlendi. İçme suyu boruları yenilenirken bozulan yolun yaklaşık 200 metrelik bölümü, sıcak asfalt ile kaplandı. Antalya'dan gelen ASAT asfaltlama ekibi yaklaşık 40 derece sıcaklık altında asfaltlama çalışmasını tamamladı. Böylece yılladır sorun yaşanan yolun bu bölümünde alt yapı sorunu çözümlenmiş oldu.

ASAT Genel Müdürlüğü Demre Birimi yetkilileri, "Kum Dağı yolunun bu bölümünde son yıllarda sürekli olarak yaşanan sorunlara kökten çözüm bulundu. Alt yapı sorunu çözümlendi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.