lösev

TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Mersin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.07.2021 - 14:06, Güncelleme: 03.07.2021 - 14:06 5899+ kez okundu.
 

TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kısa adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız’a yönetim kurulu ve üyeler doğum gününde güzel bir jest yaptı. Florya Paçka Pastanesinde bir araya gelen grup ve dernek üyeleri ,  başkanları Bayram Yıldız’ın 2 Temmuz tarihindeki doğum gününü bir pastayla kutladılar. bu kutlama karşısında duygulanan Bayram Yıldız mutluluğunu şöyle dile getirdi: “Grubumuzun Tarsus Ailesi.....Sevgili Arkadaşlarım. Dostlarım. Sayfamda Bulunan Túm Güzel, İnsanlar.... Evet, bu gün benim doğum günüm. Ömürden, bir yılı daha geride bıraktım. Tabiki ellerimizden, kayıp geçen yıllara, çok üzülüyorum. Ama elden birşey gelmiyor ve yaşlandıkca yaşlanıyoruz. En güzel nedir, biliyormusunuz,? Sevilmek.Birileri tarafından bana,bugün siz arkadaşlarım. Dostlarım, bunu bana iliklerime kadar hissettirdiniz.. telefonla, arayarak ve,õzel,den. mesajlarınızla şahsi sayfama yorumlarınızla ifade ederek sayfama emek vereren.. yorumlarınızla.. çok mutlu oldum. Sizlere,ve her bir arkadaşıma ayrı, ayrı çok ama çok teşekkür ederim. sizleri sevmek, suç teşkil, ediyorsa,ben bu suçun cezasını çekmeye hazırım..sizlere bir dörtlük ile veda ediyorum. ÇAMLIYAYLA’DA Şifa bulmuşsa ,sazımın telleri bugün dokunmayın gõnlüme inlesinler.kendi ruhumla yandıkça ellerim. sevgi ve saygılarımla dostlarım.  
TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kısa adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız’a yönetim kurulu ve üyeler doğum gününde güzel bir jest yaptı. Florya Paçka Pastanesinde bir araya gelen grup ve dernek üyeleri ,  başkanları Bayram Yıldız’ın 2 Temmuz tarihindeki doğum gününü bir pastayla kutladılar. bu kutlama karşısında duygulanan Bayram Yıldız mutluluğunu

şöyle dile getirdi: “Grubumuzun Tarsus Ailesi.....Sevgili Arkadaşlarım. Dostlarım. Sayfamda Bulunan Túm Güzel, İnsanlar.... Evet, bu gün benim doğum günüm. Ömürden, bir yılı daha geride bıraktım. Tabiki ellerimizden, kayıp geçen yıllara, çok üzülüyorum. Ama elden birşey gelmiyor ve yaşlandıkca yaşlanıyoruz. En güzel nedir, biliyormusunuz,? Sevilmek.Birileri tarafından bana,bugün siz arkadaşlarım. Dostlarım, bunu bana iliklerime kadar hissettirdiniz.. telefonla, arayarak ve,õzel,den. mesajlarınızla şahsi sayfama yorumlarınızla ifade ederek sayfama emek vereren.. yorumlarınızla.. çok mutlu oldum. Sizlere,ve her bir arkadaşıma ayrı, ayrı çok ama çok teşekkür ederim. sizleri sevmek, suç teşkil, ediyorsa,ben bu suçun cezasını çekmeye hazırım..sizlere bir dörtlük ile veda ediyorum.

ÇAMLIYAYLA’DA

Şifa bulmuşsa ,sazımın telleri bugün dokunmayın gõnlüme inlesinler.kendi ruhumla yandıkça ellerim. sevgi ve saygılarımla dostlarım.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.