lösev

İkinci 500 Büyük te 2 Tarsus firması

Genel (BH) - BLOK HABER | 07.07.2021 - 08:59, Güncelleme: 07.07.2021 - 08:59 2239+ kez okundu.
 

İkinci 500 Büyük te 2 Tarsus firması

İkinci 500 Büyük te 2 Tarsus firması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), mayıs ayında açıkladığı "İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırmasının ardından "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırmasının sonuçlarını da açıkladı. Listeye Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 2 firma da yerleşti. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırma raporunun sonuçlarını değerlendirdi. Koçak açıklamasında, ‘’Ekonominin seyrinin değiştiği, piyasaların keskin viraja girdiği zor bir dönemde Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 yılı listesine girme başarısı gösteren firmalarımızı öncelikle tebrik ediyor ve yöneticilerini kutluyoruz. Listeye Odamıza kayıtlı iki firmamız Güney Süt Sanayi ve Teknik Masura Ambalaj girmiş bulunuyor. İlk kez yer almaları ayrıca sevindirici. Daha çok firmamızın bu listelerde yer alması tabiî ki en büyük arzumuz. Bu şirketlerimizin performanslarının gelecek dönemlerde de sürdürülebilir olmasını temenni ediyoruz. Daha çok üretim, istihdam, ihracat ve karlılık için firmalarımızın ortaya koyduğu güçlü potansiyelin daha fazla teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.
İkinci 500 Büyük te 2 Tarsus firması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), mayıs ayında açıkladığı "İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırmasının ardından "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırmasının sonuçlarını da açıkladı. Listeye Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 2 firma da yerleşti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırma raporunun sonuçlarını değerlendirdi. Koçak açıklamasında, ‘’Ekonominin seyrinin değiştiği, piyasaların keskin viraja girdiği zor bir dönemde Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 yılı listesine girme başarısı gösteren firmalarımızı öncelikle tebrik ediyor ve yöneticilerini kutluyoruz. Listeye Odamıza kayıtlı iki firmamız Güney Süt Sanayi ve Teknik Masura Ambalaj girmiş bulunuyor. İlk kez yer almaları ayrıca sevindirici. Daha çok firmamızın bu listelerde yer alması tabiî ki en büyük arzumuz. Bu şirketlerimizin performanslarının gelecek dönemlerde de sürdürülebilir olmasını temenni ediyoruz. Daha çok üretim, istihdam, ihracat ve karlılık için firmalarımızın ortaya koyduğu güçlü potansiyelin daha fazla teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.