lösev

FIRIN VE İMALATHANELERDE GRAMAJ VE HİJYEN DENETİMİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 29.07.2021 - 13:04, Güncelleme: 29.07.2021 - 13:04 2292+ kez okundu.
 

FIRIN VE İMALATHANELERDE GRAMAJ VE HİJYEN DENETİMİ

Toroslar Belediyesi ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik gerçekleştirdiği gramaj ve hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor

Toroslar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik gerçekleştirdiği gramaj ve hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınında vakaların yeniden artış göstermeye başlaması sonucu tedbirlerini daha da sıklaştırdı. Ekipler, genel temizliğin aksatılmaması, üretim ve satış yapılan alanlarda maske, eldiven ve bone takılması, sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda işletme sahiplerine ve çalışanlarına gerekli uyarılarda bulundu. Ekmek gramajlarının da titizlikle incelendiği denetimlerde ruhsat ve evrak kontrolü de yapıldı."Önlem ve Tedbirleri Elden Bırakmamalıyız"Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Amacımız, hemşehrilerimizin sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak. Bu nedenle denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" dedi.Gıda üretiminde toplum sağlığını gözeterek üretim ve satış yapan esnafa teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Salgın, belli bir ölçüde gerilemiş olsa da henüz bitmiş değil. Bu denetimlerle amacımız esnafımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarını tekrar hatırlatmaktır.Hemşehrilerimizin de genel manada bilinçli olduğunu ve kurallara uyduğunu görüyoruz. Bu duyarlılıkları için teşekkür ederiz. Salgından bir an önce kurtulmak için önlem ve tedbirleri elden bırakmamalıyız" ifadelerini kullandı.
Toroslar Belediyesi ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik gerçekleştirdiği gramaj ve hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor

Toroslar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik gerçekleştirdiği gramaj ve hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınında vakaların yeniden artış göstermeye başlaması sonucu tedbirlerini daha da sıklaştırdı. Ekipler, genel temizliğin aksatılmaması, üretim ve satış yapılan alanlarda maske, eldiven ve bone takılması, sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda işletme sahiplerine ve çalışanlarına gerekli uyarılarda bulundu. Ekmek gramajlarının da titizlikle incelendiği denetimlerde ruhsat ve evrak kontrolü de yapıldı."Önlem ve Tedbirleri Elden Bırakmamalıyız" Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Amacımız, hemşehrilerimizin sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak. Bu nedenle denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" dedi.Gıda üretiminde toplum sağlığını gözeterek üretim ve satış yapan esnafa teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Salgın, belli bir ölçüde gerilemiş olsa da henüz bitmiş değil. Bu denetimlerle amacımız esnafımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarını tekrar hatırlatmaktır.Hemşehrilerimizin de genel manada bilinçli olduğunu ve kurallara uyduğunu görüyoruz. Bu duyarlılıkları için teşekkür ederiz. Salgından bir an önce kurtulmak için önlem ve tedbirleri elden bırakmamalıyız" ifadelerini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.